Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan kommunikere med en person , der har høretab

   Kommunikere med personer, der er hørehæmmede kan være en vanskelig opgave . Der er måder til at lette en effektiv kommunikation med en person, der har høretab , og sætte dem i stand functiion bedre i deres miljø
1 .
Må ikke nærme sig en person med dårlig hørelse vanskeligheder bagfra . Det kan overraske dem , og give dem en vis bekymring .
to .
SITOR positionere dig foran en person med høretab , når du taler med dem . De kan være i stand til at læse dine læber .
3 .
Tal i en tone , formulere alle dine ord og taler langsomt , så den person med hørelsen vanskeligt kan behandle og forstå , hvad du er sige. Denne metode til at tale giver dem tid til at afkode, hvad du siger .
4 .
Sørg for at der er noget i yor munden , når du taler med nogen , der er tunghør . Må ikke tygge , drikke eller ryge for at undgå sammenblanding af de pågældende.
5 .
Brug meningsfulde bevægelser, når du taler med en person, der har nedsat hørelse . For eksempel , hvis du taler om tv kan du peger på det .
6 .
Vær opmærksom , når en person med dårlig hørelse vanskeligheder taler til dig . Observere deres ansigtsudtryk , fagter og kropssprog for at få en bedre forståelse af , hvad de siger .
7 .
bruge pen og papir til kommunikation , hvis det er umuligt at kommunikere via tale. Den person med høretab kan skrive svar på dine skriftlige erklæringer eller forespørgsler for at lette kommunikationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------