Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan helbrede prostatitis

  Kronisk betændelse i den mandlige prostata kaldes ofte "glemt prostata sygdom "-men denne " glemte " tilstand påvirker mere end 2 millioner mænd i USA årligt . Mens dette generelt påvirker mænd under 50 år , selv ældre mænd kan udvikle prostatitis .
Den normale prostata er en valnød -store kirtel det hjælper med seksuelle nydelse og frigiver forskellige væsker til at hjælpe med sperm levedygtighed . Der løber gennem prostata er et rør , der er kendt som urinrøret , som er den struktur, der frigiver både urin og sæd fra den mandlige krop . Hvis prostata bliver inficeret kirtel kan forstørre og komprimere urinrøret , som kan bremse det frie flow af urin og sæd fra kroppen . Det kan være nyttigt at tænke på denne kompression som en " knækket i en haveslange "-når en haveslange er bøjet , er vanding strøm nedsat eller endog standses . Dette er , hvad der kan ske med mænd med en inficeret prostata .
I denne artikel vil jeg hjælpe dig til at forstå funktionen af prostata , lære at genkende symptomerne på prostatitis og hvad man skal gøre ved dem . Hver mand bør vide om hans prostata og dets funktion , da sygdomme i prostata er fælles og ikke begrænset til velkendte benign prostatitic hypertrofi ( BPH ) og cancer

Du skal bruge: .
En grundlæggende forståelse af struktur og funktion af prostata .
Bevidsthed om de potentielle symptomer og hvad man skal gøre ved dem .
En årlig prostata eksamen med din læge .


1 .
Bliv fortrolig med " prostata 101 ". Det er den eneste måde til virkelig at forstå hvordan man kan tage sig af en inficeret og betændt prostata . Prostata er en mandlig sex kirtel, der sidder under blæren og foran endetarmen . Det er på størrelse med en valnød normalt , men har tendens til at vokse og udvide som mænd alder .
2 .
Erkend , at prostata kan blive smittet ligesom alle andre dele af kroppen . Årsagerne til infektion kan bakterie-, virus eller mekanisk ( traume , sten ) . Der er endda en mystisk årsag er kendt som " asymptomatisk provokerende prostatitis ", som normalt findes ved en tilfældighed under en rutinemæssig prostata eksamen . Mindre end 8 procent af prostata infektioner er fra bakterier .
3 .
Vær opmærksom på , at du stadig kan få prostatitis uden at komme i kontakt med bakterier , så du skal ikke afskedige symptomer blot fordi du ikke kan huske . enhver bakteriel kontakt eller kontaminering
4
Kend de generelle tegn og symptomer på prostatitis , som omfatter :
? Smerter eller brændende fornemmelse, når urinating
? Vandladningsbesvær, såsom dribling eller tøven
? Hyppig vandladning , især om natten
? Presserende behov for at tisse
? Smerter i maven , lysken eller lænden
? Smerter i området mellem **** og endetarm
? Smerter eller ubehag i **** eller testikler
? Smertefuld ejakulation
5 .
Hvis en bakterie er årsag til infektionen , kan yderligere symptomer omfatter feber, kulderystelser og opkastning . Dybest set , mænd med bakteriel prostatitis føler sig meget dårligt lige pludselig . Nogle har beskrevet det som " at blive ramt af en Mack lastbil . " Bakteriel prostatitis er IKKE subtil overhovedet.
6 .
Forstå at behandlingen som regel er ifølge den slags symptomer bliver præsenteret og kan omfatte smertestillende , anti-inflammatoriske medicin , antibiotika og specifikke urin lægemidler såsom pyridium ( et lægemiddel , der giver lokal anæstesi til urinvejene at hjælpe med at reducere symptomer som brændende når tømme ) . Andre behandlinger kan omfatte sidde i en balje med varmt vand ( SITZ bad ) , ved hjælp af en pude eller oppustelig pude for at få hjælp med pres og undgå enhver sportslig aktivitet , der gælder presset til området mellem testiklerne og endetarm , såsom cykling . Derudover begrænse mængden af alkohol og koffein har også været foreslået at hjælpe med at lindre symptomerne .

gode råd og advarsler


 • Enhver mand kan udvikle en inficeret prostata .
 • Alle mænd bør have deres prostata undersøges årligt med både en digital rektal eksamen ( DRE ) og serum markører ( PSA eller prostata specifikt antigen ) .
 • Visse medikamenter , der anvendes til prostatitis , såsom pyridium kan gøre din urin mørk og rødlig ( dette er forventeligt , og er kun en midlertidig bivirkning ) .
 • Kun en autoriseret sundhed sundhedspersonalet kan diagnosticere og behandle en inficeret prostata . Denne artikel er til uddannelsesmæssige formål .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------