Position: sygdoms > sove >

hvad er årsagerne til nervesmerter i foden ?

   Næsten alle vil opleve en form for smerte i deres fødder i løbet af deres levetid . Af alle de grunde , som folk oplever smerter i fødderne , nerveskader er en af de mest almindelige

perifer neuropati

Perifer neuropati forårsager følelsesløshed eller en prikkende eller brændende fornemmelse og typisk udvikler sig i dine hænder og fødder . Det kan også medføre en manglende koordinering og muskelstyrke .

Morton 's neuroma

En neuroma er en noncancerous vækst af nervevæv . Morton 's neuroma er en neuroma , der vokser i din fod , som regel i den nerve mellem dit tredje og fjerde tæer . Det medfører ofte en brændende , skarpe smerter i bolden af din fod .

Årsager

Perifer neuropati er ofte forårsaget af traumatiske skader , diabetes , vitaminmangel og alkoholisme . Morton 's neuroma er normalt forårsaget ved at bære højhælede eller stramme sko i længere tid , eller fra high -impact sportslige aktiviteter såsom jogging .

Behandling

For perifer neuropati , skære ned på alkohol og ændre din kost , hvis disse er årsag til problemet . Ellers kan det være nødvendigt at tage smertestillende medicin eller placere en lidocain plaster på din fod . For Morton 's neuroma , slid behagelige sko , brug orthodic støtter , og bruge mindre tid på dine fødder . Det disse metoder ikke virker , kortikosteroider injektioner eller operation kan være nødvendig .

Misforståelser

Mange mennesker opfatter deres plantar fasciitis smerter med nerveskader . Selv om dette kan medføre, at nerverne til at sende smerte signaler til hjernen , er der faktisk ikke noget galt med nerver , den plantar-fascia væv på foden er beskadiget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------