Position: sygdoms > sove >

hjem afhjælpe for Helicobacter pylori

   Helicobacter pylori er spiralformede bakterier, fordel maven som en opholdstilladelse . Mens nogle bakterier i tarmen betragtes som " venlig ", og er nødvendige for at opretholde optimal sundhed , er dette bestemt stamme skaber en ubalance i god -til-dårlige bakterier . Endnu vigtigere er , disse angribere udskiller et enzym kaldet urease , som neutraliserer mavesyre og i sidste ende fører til dannelse af sår i maven foring . Den gode nyhed er , at du kan kæmpe tilbage med et hjem afhjælpe for Helicobacter pylori .

Home Retsmidler for Helicobacter pylori

Tillæg med lakridsrod ekstrakter . En undersøgelse offentliggjort i September 7, 2009 udstedelse af Journal of Ethnopharmacoly rapporteret, at ekstrakter af lakridsrod ( Glycyrrhiza glabra ) indeholder triterpener , der fremmer anti-inflammatorisk aktivitet . Forskerne bemærkede også , at polysaccharider fundet i lakridsrod hæmme kolonisering af Helicobacter pylori ved at øge mucosa sekret i maveslimhinden , hvilket gør det vanskeligt for bakterier at få fodfæste .
Tidligere studier har demonstreret effektiviteten af lakridsrod i behandling af mavesår i forhold til at reducere størrelsen af ulcerationer og give en vis beskyttelse mod mave irriterende end Helicobacter pylori , såsom kortikosteroider . Dog skal det bemærkes , at det primære bestanddel af lakridsrod , glycyrrhetinic syre , stiger blodtrykket . Derfor deglycyrrhizinated lakrids , også kendt som DGL , der er bedst for tilskud .
Rens dit system med rabarber og sæbe møtrik . Den 28 november 2006 spørgsmålet om World Journal of Gastroenterology frigivet resultaterne af en undersøgelse om virkningerne af de uddrag af rabarber ( Rheum spp. ) og sæbe møtrik ( Sapindus mukorossi ) mod Helicobacter pylori . Forskerne , der ansat både in vivo og in vitro metoder , konstateres, at både held uddrag afskrækket væksten af Helicobacter pylori . Af særlig interesse er konstateringen af, at bakterierne ikke at udvikle en resistens over for enten botaniske , selv efter adskillige engagementer med ekstrakter .
Spis dine grøntsager for at slippe af Helicobacter pylori . Visse grøntsager er ry for at afskrække denne bakterier og bidrager til at fremme heling af sår . For eksempel er kål juice en gammeldags middel mod mavesår , hvis succes , som skyldes sandsynligvis sin glutamin indhold . Forskere har konstateret, at sulforaphanes fundet i broccoli og broccoli spirer besidder exceptionelle antimikrobielle egenskaber og effektivt hindrer koloniseringen af Helicobacter pylori , herunder antibiotika-resistente stammer . Faktisk viste en undersøgelse fra 2003 foretaget på Johns Hopkins University School of Medicine , at visse sulforaphanes kontrolleres effektivt " tre reference stammer og 45 kliniske isolater af H. pylori . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------