Position: sygdoms > sove >

lavt barometertryk & ledsmerter

   Kender du , når vejret ændrer sig , fordi dine led begynder at gøre ondt ? De smerter, du føler dig kan være forårsaget af lav barometertryk , men der er ikke meget videnskabeligt bevis til støtte for denne påstand

To sider

Mange mennesker , herunder læger , overbevist om, at lave barometerstand kan forværre gigt ledsmerter . På den anden side mener mange andre, der er bare en ammestuehistorie .

dem, der tror

De, der tror , at vejret kan bringe på ledsmerter normalt er dem , der rent faktisk oplever smerten . Når du har et udbrud af arthritis smerter hver gang vejret ændrer sig, det føles som bevismateriale .

dem, der ikke Believe

Videnskabelige undersøgelser har undladt at finde en afgørende sammenhæng mellem vejret ændringer og ledsmerter . " Alle mener i denne forbindelse gennem tiderne , men der synes ikke at være reel beviser for det, " siger James N. Weisberg , Ph. D. , en psykolog citeret i en WebMD artikel om gigt og vejret .

Hvad ville forårsage smerte ?

Selv dem, der mener , at lav barometerstand årsager ledsmerter er ikke sikker på, hvorfor det sker .

et par Teorier

En teori er , at faldet i lufttryk uden for kroppen får leddene til at svulme op , som kan generere smerte . Andre teoretisere , at nerverne er meget følsomme over for barometerstand og sende smerte signaler med selv små ændringer i trykket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------