Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan lindre forkølelsessymptomer uden medicin

  Næsten alle får en kold på et tidspunkt . Der er mange over -the-counter muligheder for at lindre forkølelsessymptomer , men du kan foretrække at begrænse brugen af disse . Bekymringer om bivirkninger eller bekostning af sådanne lægemidler kan føre dig til at vælge prøvet og sande hjem retsmidler i stedet . Her er et par muligheder

Du skal bruge: .
Saline dråber
Luftfugter .
1 til 3 dråber eukalyptus olie .
1 tsk .
u00A0honning .


1 .
Fugt er en enkel og nem at komme med løsning til ubehagelige kulde symptomer .
Saline dråber i næsen kan lindre bihuler og damp i et soveværelse , kan hjælpe med at forhindre det . Brug en kommerciel luftfugter i løbet af natten eller i løbet af dagen , som er nødvendig for at lindre symptomerne . Fugt i luften også har vist sig at reducere overførslen af influenza bakterier og kan hjælpe med at holde andre medlemmer af husstanden fra fange sygdommen .
to .
En dråbe eller to af eukalyptus olie på din pyjamas , lige under hagen , vil aflaste en stoppet næse og fremme afspænding , så du kan få den søvn , som vil hjælpe dig med at genoprette hurtigere .
3 .
Prøv en teskefuld honning til at lindre ondt i halsen . En skefuld honning værker samt over -the-counter hoste medicin for at undertrykke en hoste længe nok til at hjælpe dig med at sove

gode råd og advarsler


 • Advarsel . : Aldrig give honning til et barn under 12 måneder gamle . Honey bærer en naturlig spor af botulisme , at et lille barns system ikke er stærk nok til at kæmpe .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------