Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan helbrede øre svamp

  Otomycosis er den medicinske betegnelse for en svampeinfektion i den ydre øregang . Fungal øreinfektioner er mindre udbredt end bakterielle eller virale infektioner , men de er lige så alvorlige og skal behandles straks for at undgå høreskader . Disse infektioner er mest almindelige i dem, der bor i varmt , fugtigt klima og deltage i vandsport , såsom svømning . Hjem retsmidler er nyttige i behandling øre svamp . Men det er bedst ikke at selvmedicinere hvis dine infektioner er vedvarende eller svær

Du skal bruge: .
Varm komprimere eller varmepuden .
Sprit .
Hvid eddike .
Hårtørrer .
Recept øredråber .


1 .
Placer en varm komprimere direkte over øret , og lad den der, indtil det begynder at køle ned . Varmen åbner vener og kapillærer i øret , som hjælper de hvide blodlegemer nå svampeinfektion hurtigere . Varmepuder er også gode til at lindre smerten , der alt for ofte følger øreinfektioner .
2 .
Lav en blanding af lige dele sprit og eddike , og klem to dråber direkte i dine ører to gange om dagen . Fortsætte med at gøre dette i to uger . Denne blanding vil bidrage til at tørre øret ud , og også slipper for svampeinfektion .
3 .
Tør fugt i øret ved hjælp af en hårtørrer på en lav indstilling , påpegede direkte på det syge øre . Hold hårtørreren flytte for at undgå lede alt for meget varme til det samme område .
4 .
Se din læge , hvis infektionen varer ved , eller smerten bliver værre . Svamp kan trænge ind i trommehinden , som kan have behov for operation for at korrigere og kan stadig resultere i permanent tab af hørelsen . Din læge vil sandsynligvis rense øret , befri det overskydende voks og huden flager . Desuden kan han ordinere øredråber til at hjælpe slippe af med svampen .
5 .
Brug øredråber nøjagtigt som anvist . De fleste receptpligtige øredråber består af steroider , svampedræbende medicin og en syre. Disse dråber lethed betændelse og gøre øret sure , så det kæmper svampeinfektion .

gode råd og advarsler


 • Hold dine ører så tør som muligt .
 • Undgå at bruge ørepropper eller høreapparater , når du har en svampeinfektion .
 • Afstå fra svømning og fører indtil øret er fuldstændig helet .
 • Undgå at bruge vatkugler eller bomuld svaberprøver og samtidig bekæmpe en svampeinfektion øre infektion, da disse kan ridse i øret og gøre problemet værre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------