Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan helbrede en MCL stamme

  En MCL stamme , eller mediale sideledbånd forstuvning , er en skade på ledbåndene på indersiden af knæet . Stammen er forårsaget af sportsgrene som fodbold eller fodbold eller fra din mund blive fanget af noget på jorden og dreje sidelæns , sårede knæet ledbånd . En MCL stamme opstår , når et par ledbånd er såret mens en MCL rive indebærer brud på et ledbånd . En stamme er behandlet og helbredt hurtigt , når korrekte procedurer udføres

Du skal bruge: .
Is
Puder eller pude .
Kompressionsbandage .
I løbet af de counter smertestillende medicin .


1 .
Se din læge hurtigt efter skaden . Din læge undersøger skaden og kan tage røntgenbilleder for at vurdere omfanget af MCL stamme og for at sikre ingen tåre har fundet sted .
to .
Rest den tilskadekomne knæ ved at ligge på sofaen eller sengen . Begræns gå så meget som muligt de første par dage efter den skade, for at mindske risikoen for at forværre knæet .
3 .
Anvend is til knæet . Placer en ispose pakket ind i et håndklæde på det skadede område . Efterlad isen pack på 15 til 20 minutter tre gange om dagen de første to dage .
4 .
skub benskade . Placer puder eller en pude under knæet . Højde hjælper med at reducere hævelser .
5 .
Pak knæet i en kompressionsbandage , som din læge anbefaler . Kompression hjælper med at stabilisere knæleddet og ledbånd og kan reducere hævelser.
6 .
Tag i håndkøb smertestillende medicin såsom Advil eller motrin . Disse stoffer lette smerter og reducere inflammation .
7 .
Tal med din læge om fysioterapi . Fysioterapi kan anbefales , afhængigt af sværhedsgraden af din skade . Følg anvisningerne fra din fysioterapeut om strækøvelser og øvelser for at hjælpe dig helbrede hurtigere .

gode råd og advarsler


 • Må ikke anvendes varme til en MCL skade i løbet af de første par dage. Varme kan fremme hævelse og forårsage smerte . Spørg din læge , når de anvender varme er tilrådeligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------