Position: sygdoms > sove >

hvad er de behandlinger af trykket i øret ?

   Øre tryk kan være forårsaget af allergi , øreinfektioner , en ændring i tryk eller som reaktion på en forkølelse. Der er en række afhjælpende foranstaltninger , både at-home , og over-the-counter , til rådighed for at hjælpe afhjælpe dine gener

trykændring Retsmidler

Swallow , gaber eller tygge tyggegummi til " pop " ørerne , når du oplever en pludselig forandring i tryk , som når du tager ud eller lander i en flyvemaskine .

Antihistaminer

Mundtlig eller næsespray antihistaminer kan ofte bidrage til at mindske øre tryk . Den antihistamin vil bidrage til at mindske symptomerne på en forkølelse eller allergi , der forhindrer øret 's eustakiske rør , som er forbindelsen mellem den midterste ørerne og bag på næsen , bliver irriteret .

Decongestants

Nasal decongestants ofte lindre tryk i øret . Den dekongestant lindrer kolde symptomer, der kan forårsage øret pres . Du kan prøve pille eller næsespray dekongestanter , men for at undgå yderligere komplikationer , skal du ikke bruge dem i mere end fem dage.

Salt Vand

Køb en saltvand eller salt-vand-blanding på apoteket og spray det i næsen en gang eller to gange om dagen . Dette bidrager til at holde næsen ren fra stoffer i luften , som kan forårsage allergi til at blusse op og irritere din eustakiske rør .

Ventilation Rør

Ventilation rør anvendes kun i alvorlige tilfælde af øret pres for at dræne væske fra hulrum , der fjerner følelsen af trykket . Dette er en procedure , der skulle være afsluttet med en læge .

Overvejelser

Se en læge , hvis øret trykket er alvorlige, eller hvis du føler igangværende ubehag , der ikke lindres ved at- home eller over-the- counter retsmidler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------