Position: sygdoms > sove >

hvordan man kan øge kvaliteten af din søvn

   For mange af os , at komme op om morgenen kan være en kæmpeopgave . Hvis du ikke har tid til at få mere søvn , gå efter kvalitet frem for kvantitet.
Nedenfor er nogle væsentlige og effektive ændringer, du kan gøre for bedre søvn timer . Foretage små men sædvanlige ændringer , og du vil blive overrasket over, hvor restaureret og energi du vil føle i morgen
1 .
Ær din SLEEP SPACE
+ Jo mere du behandler din seng udelukkende til at sove , jo bedre . Universitetsstuderende tage til efterretning ! Jo mere vi bruger vores senge til andre ting ( hænge ud , se TV, læse, spise , osv. ) jo mindre vores kroppe vil reagere på sengen som en lokalitet af afslapning og hvile . Prøv at fokusere på vågeblus , når du er i sengen , og over tid din krop vil internalisere forbindelsen . Hvis du har svært ved at falde i søvn , prøve at rydde dit sind med meditation . Hvis det ikke virker , så sørg for at komme ud af sengen i stedet lå vågen i timevis-forlade rummet og vente , indtil du føler dig træt til at vende tilbage .
2 .
behandler din krop HØJRE
+ Undgå sene ture til gym ! National Science Foundation anbefaler at træde ud , at løbebåndet mindst tre timer før sengetid . Når du bryder en sved , dit system tager tid til at lukke ned og overgang til at sove . Det er ikke til at sige , bør du skære udøve helt . . . faktisk , 30 minutters daglig motion vil hjælpe din krop overgang til dvaletilstand hurtigere , når du trykker på sækken .
+ Alkoholiske drikkevarer kan sætte dig søvn , men lad dig ikke narre . I dette tilfælde langt den dårlige virkninger opvejer de gode . Alkohol forstyrrer søvnmønster ved at nægte dig den dybe , genoprettende stadier af søvn . Du er mere tilbøjelige til at have fitful søvn og vågner for tidligt . Selv vand kan være forstyrrende (som vi alle kender ) , hvis tilstede i dit system under søvn . Så vær opmærksom , hvad du spiser før sengetid . En kop mælk eller koffeinfri te kan have beroligende virkning for støtte, hvis indtræden af søvn .
3 .
INVESTERE i Comfort
+ Kvalitet madrasser og puder kan tage ganske en vejafgift på din tegnebog . Men mener , at de kan udbetale udbytte i komfort . En god madras skal vare i 9 eller 10 år . Komfort er ikke kun vigtigt for at sikre dyb søvn , men det betyder også, at din krop opbygget spændinger fra hverdagen .
+ Har du ofte vågner op med en stoppet næse og /eller ondt i halsen ? Hvis det er tilfældet , kan du have sæsonbetonet allergi . Overveje at investere i en hypoallergen hovedpude .
4 .
TAGE SLEEP ALVORLIG
+ God søvn kan have betydelige sundhedsmæssige fordele, herunder bedre hukommelse , mere energi , bedre humør . Så travlt som du måske , at tiden for din natlige 7-9 timer kan øge din ydeevne hele dagen . Det er vigtigt at huske , at sove i om weekenden ikke gør for en mangel på timer i løbet af ugen .
+ Søvn kan være lige så slemt som alkohol nyrefunktion. For nogen til at gå 24 timer uden søvn er som forbruger nok alkohol til at kvalificere dem til en DUI .
+ Sleep virker som en naturlig nok proces , men det tager ikke meget stress til at smide mønstre ud af whack . Tag dig tid til at forske online ( www. sleepfoundation. org er et godt sted at starte ) eller tale med din læge om mulige løsninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------