Position: sygdoms > infektion >

hvordan man laver halsbrand retsmidler og sure opstød behandlinger for fordøjelsesbesvær nødhjælp

   Leder du efter lindring af halsbrand og sure opstød ? En måde at reducere symptomerne er at lave enkle halsbrand retsmidler . Sommetider mavesyre finder sin vej tilbage op i spiserøret , efter en person spiser . Dette er , hvad der sker , når en person har sure opstød . Retsmidler er fremstillet af naturlige produkter sammen med ændringer i livsstilen kan bidrage til at afhjælpe de halsbrand , der er ofte forårsaget af denne betingelse . Tal med en læge, før du starter en naturlig syre refluks behandling for at sikre, at symptomerne ikke bliver forårsaget af en mere alvorlig medicinsk tilstand .
1 .
Control mavesyre niveauet ved at drikke æble cider eddike . Æble cider eddike er en af de mest effektive halsbrand retsmidler , fordi det indeholder syre , som hjælper ordentligt regulere syre niveauer i en persons krop . Dette er nødvendigt for at få en glat og sund fordøjelse proces . Tag en otte ounce glas varmt vand . Tilsæt 2 tsk æble cider eddike . Drik efter behov .
2 .
tygge tyggegummi for fordøjelsesbesvær og halsbrand relief . Gum fungerer bedst som en syre refluks behandling, når de bruges om natten efter middagen . Tyggegummi øger produktionen af spyt . Den ekstra spyt hjælper fortyndet mavesyre gør det mindre sandsynligt at forårsage den brændende fornemmelse , der er forbundet med halsbrand .

3 .
ophold hydreret at forhindre sure opstød . Vand hjælper med støtte sund fordøjelse . Det styrker også den barriere rundt om maven , som forhindrer syre fra maven fra at komme tilbage op i spiserøret . Drik mindst et glas vand ca en halv time før hvert måltid . Dette vil holde kroppens celler tilstrækkeligt hydrerede . Som en følge heraf vil fordøjelsesprocessen ikke helt dræne alt vand fra cellerne langs indersiden af blodkarrene . Prøv at drikke 8 glas vand hver dag .
4 .
Sleep med en ekstra pude til at holde syre fra maven glider tilbage i spiserøret . Dette er måske et af de mest effektive sure opstød retsmidler , fordi det giver tyngdekraften til at virke som en barriere for at holde mavesyre væk fra spiserøret . Det er vigtigt at sove forhøjet med hovedet og brystet oprejste 6 inches . En anden måde at gøre dette på er at placere tykke bøger under madrassen for at holde den forhøjede .
5 .

Lose overvægt at forhindre halsbrand . Gå rundt med ekstra vægt medfører yderligere pres på maven . Dette kan medføre halsbrand . Undgå at gå i seng umiddelbart efter måltider . I stedet vente mindst to timer før de går på vågeblus . Halsbrand kan være resultatet, når en person ligger ned , når han er fuld .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------