Position: sygdoms > infektion >

hvordan man laver en bærbar varmepude

   Synes som om , at lidt smerte eskalerer når du er væk fra hjemmet , hvor din trofaste varmepude hviler på dit natbord . Ved at følge min tip , kan du nemt lave en bærbar varmepude uanset hvor ofte du efterlader dig elektriske en derhjemme . Det gør også en betænksom gave eller kan hjælpe nogen , der rejser sammen med dig , som også har en smerte kræver varme
1 .
Gå til Walmart , Kmart , Army /Navy overskud eller enhver butik , der sælger tørvarer som tøj . Hvis du er på et stramt budget , kan du besøge dollaren historien tæt ved og køb et par sokker . Vælg en tyk bomuld eller bomuld blanding , så risen ikke stikke gennem stoffet .
2 .
stoppe ved en købmand og købe nogle ris . Må ikke købe instant eller minutter slags , men vælger madlavning ris . Du kan bruge billigere hvide ris , men den brune fungerer godt.

3 .
Placer ris i sokken til halvdelen fylde det eller til den ønskede beløb, du ønsker i din bærbare opvarmning pad . Bind en knude på den åbne ende til at sikre den ris inde i strømpen . En dobbelt knude er en god idé .
4 .
Besøg en lille cafe og købe en kop kaffe . Bede dem om at sætte din sok i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tjek det at sikre, at det er varmt nok til at være nyttig . Hvis det er for varmt , dække med en lille håndklæde , indtil det mister noget af varmen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------