Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan slippe af ADHD naturligt

   OK , så du har besluttet du ikke ønsker at give dit barn Ritalin . Sandsynligvis et godt valg som Ritalin næsten identisk med det stof kokain ! Dette stof er kendt for at suge livet ud af børn aftagende kreativitet , fantasi og en passende social adfærd . I sidste ende barnet bliver en robot . Der er naturlige alternativer til Ritalin . Her er blot et par
1 .
Give flere snacks ! Snarere så vil din standard 3 måltider om dagen , et barn med ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder skal have en sund snack med få timers mellemrum . Personer med ADHD har typisk lavt blodsukker og mellemmåltider hyppigere bidrage til at styrke deres blodsukker . Snacks , der indeholder protein , vil hjælpe med at opretholde blodsukkerniveauer længere end de fleste snacks .
2 .
Holde sig væk fra fødevarer, der er højt indhold af sukker . Overraskende , sukker faktisk sænker blodsukkeret i kroppen på grund af frigivelsen af insulin . Alle fødevarer , der bliver til glukose bør minimeres eller elimineres . ( f. eks : sukker og hvidt mel )

3
Tilføjelse Magnesium til kroppen beroliger symptomer på ADHD . Ja , multivitaminer forsyne dig med magnesium , men mennesker, der lider ADHD har brug for mere end , at for at bekæmpe symptomerne . 500 milligram om dagen på toppen af multivitamin burde være nok . Men du konsultere en læge , før du tilføjer en sådan mængde af magnesium .
4 .
Få testet ! Fødevareallergi og gær infektioner har været kendt for at forårsage ADHD symptomer . Har din læge teste for dette for at sikre , at du ikke behandler den forkerte tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------