Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler forkølelsessår effektivt

   Forkølelsessår der er synligt til stede på huden kan forårsage en vis niveau eller forlegenhed og selvstændige bevidsthed . Heldigvis er der mange måder at reducere og fjerne de blistery bump , der er et forkølelsessår . Nævnes nedenfor er de mest effektive måder at behandle forkølelsessår

Du skal bruge: .
Cykler
Skateboards.
Fodbold eller basketbolde eller begge dele.
Spil tidsplan .


1 .
Brug Over The Counter Behandlinger
Head ned til din lokale stof butik købe en OTC behandling for at fjerne forkølelsessår . Mange af disse behandlinger indeholder " Super Lysin Plus " , der har vist sig at være effektiv i behandling af forkølelsessår .
Når du har fundet en behandling , blot anvende dagligt som foreskrevet af vejledningen på pakken .
2 .
Overvej naturlige behandlinger


Der er mange naturlige behandlinger til rådighed for forkølelsessår. Vitaminer såsom vitamin B og folinsyre har vist sig at være affektive . Anvende honning eller citronmelisse er også effektiv til behandling af forkølelsessår .
Anvendelse en isterning på den kolde ømme et par gange dagligt vil bidrage til at mindske betændelse og størrelsen af ømme .
3 .
Anvend Nail Polish Remover
forsigtigt anvende nogle neglelakfjerner på en vatpind og grundigt tørre det på området er berørt af forkølelsessår . Neglelak hjælper med at fjerne forkølelsessår ved tørring dem ud . Udtørring et forkølelsessår er en af de bedste måder til at fjerne dem .
4 .
Keep It Clean
Vask området af huden påvirkes af kulde øm flere gange dagligt . Bakterier og bakterier på huden vil gøre forkølelsessår vokse og blive sværere at slippe af med . Vask de ømme med en anti-bakteriel sæbe og anvende et par af de behandlinger jeg har nævnt ovenfor vil effektivt bidrage til at fjerne processen med forkølelsessår .

5 .
konsultere en hudlæge
Kontakt en hudlæge for at få dit forkølelsessår undersøgt . Specialisten vil hjælpe dig bekræfte , om det ikke er et forkølelsessår , og ikke en mere alvorlig hudlidelse . Lægen vil derefter ordinere en recept behandling for at hjælpe med at reducere og fjerne øm .
Du kan finde en sådan læge gennem Gule Sider eller via en online- søgning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------