Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler bækkenbunden dysfunktion

   Bækkenbundsmuskler er , hvad wrap rundt i bunden af endetarmen , livmoder og blære . Med bækkenbunden dysfunktion , er disse muskler ikke fungerer ordentligt , og at personen har svært ved at eliminere afføring . Når personen forsøger at have afføring , de stamme med lidt succes . Ligegyldigt hvor hårdt de prøver , de stadig har problemer med kronisk forstoppelse . Her er hvordan man behandler bækkenbunden problemer :

Du skal bruge:
Bikes
. Skateboards.
Fodbold eller basketbolde eller begge dele.
Spil tidsplan .


1
Diet . -En kost rig på fibre er meget vigtigt for behandling af bækkenbunden dysfunktion . Tilføje mere " grovfoder "til din kost kan bidrage til at fjerne affaldet fra din krop lettere . Probiotika også bidrage til at fordøje maden sagen i tyktarmen , så tilføje en daglig dosis af gode bakterier kan bidrage til at nedbryde din afføring
to
Medicin-. Over the counter afføring blødgørere og laksantia kan hjælpe med at fjerne affald . Du kan også prøve en lavement med almindeligt varmt vand, hvis du hellere vil ikke tage medicin mod forstoppelse .

3
Øvelser og omskoling Specialister-. Der er øvelser til at " omskole " bækkenbundsmusklerne og de kaldes Kegal øvelser . Disse øvelser består af fokus på kontrakter og de - kontraherende især musklerne i din bækkenpartiet region . De kan praktiseres på ethvert tidspunkt til firma dine dysfunktionelle muskler . Visse biofeedback terapeuter har specialiseret sig i bækkenbunden dysfunktion og uddanne folk gøre ordentlig Kegal øvelser . Spørg din læge for at se , om der er nogen , at han /hun kan anbefale nogen, der er i dit område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------