Position: sygdoms > infektion >

hvordan du får din hud til at gløde

   Lad os se det i øjnene , din teint spiller en stor rolle i at øge din selvtillid og forbedre hvordan din føler i løbet af dagen . Mangel på søvn og en dårlig kost absolut spiller en stor rolle i at se dine bedste ! Her er blot et par mere tips til at hjælpe dig med at få at sunde unge glød du ved du fortjener
1 .
vælge den rigtige sæbe er meget vigtigt og vil afhænge af din aktuelle hudtype . Hvis din hud er for tør så vil du ønsker at vælge en fugtgivende sæbe . ( og holde sig væk fra dem med alkohol i dem ) Hvis din hud er for fedtet , så bliver du nødt til at vælge en fugter , der indeholder salicylsyre . Salicylsyre er en organisk syre der findes i planter .
2 .
aldrig overcleanse eller srub for hårdt . Skrubbe for hårdt skader hudceller , og medmindre dit ansigt er meget fedtet , bør du virkelig kun vaske dit ansigt en gang om dagen .

3 .
Deep rene disse porer . Inden vask dit ansigt anvende et par gode stænk af varmt vand til at åbne porer . Næste vaske dit ansigt med varmt vand og sæbe . Endelig , tæt op på disse porer for at forhindre snavs i at trænge ind med et par stænk af koldt vand .
4 .
Hvis du skal bære make up , så prøv en concealer , der også er en healer ! Et sådant produkt er Neutrogena sund hud Brightening Eye Perfector . Om natten gælder en teint creme før du går på vågeblus. L' Oreal Paris Ideal Skin Genesis Complexion Equalizer eller noget lignende vil arbejde stor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------