Position: sygdoms > infektion >

hvordan man vælger lys kasser

  Sæsonmæssige affektiv lidelse , forkortet SAD , forårsager depression i løbet af vintermånederne i dem, der berøres af denne betingelse . Patienter kan forsøge lysterapi til at hjælpe med deres depression i løbet af vinteren . Lysterapi er den praksis, skinnende lys betød at efterligne sollys på person i en vis mængde tid hver dag . Der er interesseret i at prøve lysterapi kan købe en lyskasse til brug i deres hjem . Vælge de rigtige felt sikrer patienten kan fortælle , hvorvidt lysterapi hjælper lindre hans depression .
1 .
Marker lyskasse emballage og sørg for at det står i feltet, kan bruges til behandling af SAD . En boks designet specielt til behandling af denne lidelse vil give dig de bedste resultater i modsætning til en generisk lys boks .
2 .
Undersøg, hvor langt lyset kan rejse fra kassen . Ifølge Mayo Clinic , er en intensitet på 10. 000 lux foretrækkes, men mange lys bokse kan kun skabe denne intensitet , når du står direkte ved siden af . Du ønsker en boks , der kan projicere lyset videre end det. Du skal også sørge for , at feltet filtre UV-lys , der skader huden . Ældre kasser kan ikke bortfiltrere skadelige UV- stråler .
3 .
Vælg en lys boks, der passer til din størrelse og stil behov . Du ønsker en , der passer nemt ind i det område , hvor du skal bruge det , og en , som du kan placere korrekt for at lyset skinner ned på dig . Lidt lys bokse ligne oprejst lamper , mens andre er små og firkantede . Hvis du har planer om at flytte lyskassen rundt, sørg for at det er bærbare , og du er i stand til at løfte den .
4 .
Overvej at købe en lyskasse , der bruger LED- belysning . Lysdioder er mere energieffektive , producerer mindre varme og er lettere vægt end standard lys . Nogle LED lys kan også afgive blåt lys , hvilket kan øge boksen effektivitet , siger Mayo Clinic .
5 .
Check for ekstra funktioner , du kan nyde . Lidt lys bokse kommer med et ur eller noter til at hænge den på en væg . Du bør vælge de funktioner, du ønsker på en passende model, der passer til dit budget .
6 .
Overvej den prisklasse du er villig til at bruge . Hvis du aldrig har prøvet lysterapi eller anvendes en lyskasse , kan du ønsker en billigere model , indtil du se, om det vil hjælpe dig . Fra 2010 , . mindre lys kasser koster fra $ 150 til $ 200, mens større , stående lys kasser spænder fra $ 200 til $ 300 Visse modeller med ekstra features kan koste alt fra $ 300 til $ 500.

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge eller terapeut om at bruge en lysterapi boks og få hans godkendelse , før du køber en . Han kan også give dig råd om troværdig steder at købe en . Det er vigtigt at købe fra en pålidelig kilde til at sikre lyskassen fungerer korrekt og er op til sikkerhedsstandarderne .
 • at medvirke til at reducere risikoen for at beskadige din nethinde , ser ikke direkte på lyskilden i noget lys terapi boksen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------