Position: sygdoms > infektion >

forgiftning fra kobber redskaber

   Hovedsageligt findes i hjernen og leveren , kobber er et naturligt forekommende stof i vores kroppe . Faktisk behøver mennesker spormængder af kobber til at overleve . Nogle mener, kobber at være den bedste retter til madlavning , og foret samt uforede kobber fartøjer tjener mange kulinariske formål . Disse fartøjer dog ikke passer alle kulinariske nødvendighed , fordi kobber reagerer med visse fødevarer , og dette kan resultere i ubehagelige sundhedsrelaterede emner

foret og Uforet Kobber

Du vil opdage, at et andet stof linjer mest kobber redskaber . Der er et par skibe som dem, der anvendes specifikt til caramelizing sukker eller slå æggehvider , der ikke har en foring . Da kobber er let syrlig karakter , det har en tendens til at reagere med visse fødevarer , hvis fartøjet ikke er foret .

Foods , der reagerer på kobber

Du må ikke bruge kobber fartøjer til opbevaring af syltede fødevarer eller til bejdsning fødevarer . Desuden bør drikkevand ikke opbevares i kobber fartøjer . Må ikke opbevare mælk og mejeriprodukter som fløde , smør osv. i kobber fartøjer, så den kunne reagere med metallet og forårsage sygdom . Det samme gælder for honning , citrus juice og yoghurt , da de har sure egenskaber , der kunne reagere med metallet . Kobber redskaber også bør ikke bruges til at spise , drikke og tjene disse fødevarer . Hvis en kobber redskabet er ladt tilbage i mejeriet, eller sure fødevarer , skal maden kasseres for at undgå helbredsproblemer.

Bivirkninger af kobber Indtagelse

En af de almindelige bivirkninger af overskydende kobber er en mave- infektion . Dette kan ledsage følelsen af kvalme , opkastning , diarré og mavesmerter . Der kunne også være en metallisk smag i munden og en samlet følelse af sløvhed og svaghed . Disse symptomer er midlertidige og vil gradvist forsvinde .

Langsigtet Indtagelse af kobber

Den menneskelige krop er i stand til håndtering af store mængder kobber . Det betyder, at hvis du har en stor mængde i kroppen , vil du nemt kunne udskille det . Faktiske kobber forgiftning kan opstå , hvis du har indtaget over en længere periode , en fødevare , der blev syltet i kobber . Symptomerne er hovedpine , metallisk fornemmelse på tungen , svimmelhed og konstant tørst . Dog kan en læge behandle dig for disse lidelser.

Kobber i fødevarer fra Kulinarisk Ware er ikke er dødelige

Hvis du skulle tilføje fløde af tandsten , som er sure i naturen , at æggehvider pisket i en uforet kobber fartøj , vil du ende op med en mave- tilstand . Selvom dette ikke fatale , kan det være generende. " Ja , kan folk få gastrointestinale forstyrrelser . Men i modsætning til populær tro , det er ikke dødelig , «siger Dr. I. Herbert Scheinberg , en af USA 's få eksperter på kobber toksicitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------