Position: sygdoms > infektion >

mål & mål for personer med demens

   Personer med demens har korttidshukommelsen problemer , der påvirker alle aspekter af deres liv . Den hastighed, hvormed deres hukommelse falder er variabel . Der er visse ting , der synes at bremse antallet af psykisk tilbagegang . Det er med dette for øje, at mål og målsætninger er skabt til disse individer .

være fysisk aktive

Et mål for personer med demens er for dem at være fysisk aktive . Fysisk aktivitet er godt for alle, især dem med demens . Motion øger blodtilførslen til hjernen og styrker hjertet . Det hjælper også folk at opretholde en normal kropsvægt . Motion sænker blodtrykket og dårlige kolesterol . Alle disse ting hjælper en person med demens .

Øvelser , at personer med demens kan nyde , der er let at gøre medtage gå , danse , simpel øvelse grupper , bøjning, udspænding og tai chi . Prøv at få personen med demens at dyrke motion mindst 30 minutter om dagen for at maksimere deres hjerne sundhed . Reuters rapporterer, at oplysninger fra en koreansk undersøgelse foretaget i 2007 tyder på, at regelmæssig daglig motion fordele ældre kvinder med demens , og disse fordele synes at generere over tid .

Bliv mentalt aktiv

Et andet mål og mål for personer med demens er at bo mentalt aktiv . Næsten enhver form for mental aktivitet kan være gavnligt , Folk i de tidlige stadier af demens kan nyde at læse , lytte til radioen , ture til museet , krydsord og brætspil .

En omgang Mahjong kan være et godt valg af en aktivitet som godt. Ifølge en undersøgelse i " International Journal of Geriatrisk Psykiatri, " volumen 21 spørgsmål 7 , side 611-617 fra 15 jun 2006 , spillet af Mahjong er en mulig behandling mulighed for demens .

Folk i de senere faser af demens har brug for enklere mentale øvelser, der er mere til deres egne interesser og evner . De kan lide at gøre simple beregninger , læse fra enklere bøger og fortælle historier om deres fortid . Ændring og tilpasning af en aktivitet, de brugte til at nyde , så det er en succes orienteret og fiasko gratis kan være gavnligt for personer med demens .

Hold sociale bånd

Det er vigtigt for personer med demens til at forblive socialt aktive . Dette er en anden målsætning for personer med demens . De skal gå til de parter, hvor de kan engagere sig i samtalen . Der er mange muligheder for personer med demens at være social . Deres familier kan tilmelde dem i voksen dagtilbud . Her vil de være med en gruppe af deres jævnaldrende .

Der vil ikke være behov for at føle selvbevidst , fordi alle der vil have en vis form for mental svækkelse . Ud over de sociale aktiviteter disse steder tilbyder , har de også aktiviteter , der er psykisk og fysisk stimulerende . Ifølge en undersøgelse fra University College London offentliggjort i "Journal of Neurology , Neurokirurgisk Psykiatri " i oktober 2008 , er nøglen til at holde op det sociale liv af personer med demens , for dem at forblive lykkelig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------