Position: sygdoms > infektion >

lithium & anfald

   Lithium er mest almindeligt anvendt til behandling bipolar lidelse ved at bidrage til at reducere sværhedsgraden af maniske episoder . Som med mange medikamenter , er det muligt at tage en overdosis på Lithium . Et symptom på overdosering er krampeanfald

Under Lithium

Det er vigtigt at tage den nøjagtige dosis Lithium , der er ordineret af lægen , på det rette tidspunkter . Indtagelse mere end foreskrevet , kan føre til en overdosis .

Lithium Dosering

En voksen tager typisk 300-600 milligram af lithium til behandling af maniske episoder , og for almindelige vedligeholdelse af bipolar lidelse . Enhver mere end 600 mg truffet på et tidspunkt kan føre til en overdosis .

beslaglæggelser af Lithium

krampagtig overdoseringssymptomer spænder fra mild " fine hvile rystelser " og moderat " ryk og spjæt , " til fuld anfald . Indtagelse af mere end fem gram lithium kan være dødelig .

Overdosering Behandling

Når der lider af alvorlig litium forgiftning , vil patienterne gennemgå hæmodialyse , en proces, hvor blodet filtreres mekanisk .

Forebyggelse Overdosering

Hvis en dosis glemmes , bør den tages så hurtigt som muligt . Men , hvis den næste dosis tiden er tæt på, den glemte dosis springes over , med en genoptagelse af den almindelige dosering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------