Position: sygdoms > infektion >

langsom metabolisme og medicin

   En langsom metabolisme kan gøre dig nemt træt og forårsage vægtøgning . Konsultere en læge for at finde ud af , om der er et mere alvorligt problem , som hypotyroidisme , der skal behandles

Naturmedicin

Hvis det er simpelthen en langsom metabolisme , som du arbejder med , og som udøver ( såsom jogging eller yoga ) kan fremskynde den . At spise en afbalanceret , sund kost kan hjælpe med at regulere dit stofskifte så godt. Overdreven slankekure og indtagelse af for få kalorier vil bremse det ned, hvilket er kontraproduktivt .

Synthroid

Synthroid er en medicin , der erstatter et hormon , der produceres naturligt af kroppen og regulerer stofskiftet og energi niveauer . Det bruges til at behandle hypothyroidisme og forebygge eller behandle struma .

Levoxyl

Levoxyl er foreskrevet , når kroppen ikke skaber nok hormoner , der udskilles af skjoldbruskkirtlen på egen hånd . Det kan behandle hormonbalancen , men bør ikke anvendes til overvægt .

Cytomel

Denne medicin supplerer eller erstatter de naturligt forekommende hormoner i skjoldbruskkirtlen og hjælper med at regulere metaboliske niveau .

Diet Pills

Vær sikker på at undgå stof butik og online piller , der lover en øjeblikkelig boost i stofskiftet og vægttab . Disse er næsten altid svindel og ikke leverer de resultater, de lover .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------