Position: sygdoms > infektion >

hvordan man har rene hænder , når de bor i en kim fyldt miljø

  Kim er levende organismer, race omkring os , på os , og i os . Og samtidig undgå alle bakterier er så godt som umuligt , og der kan behandles tiltag til at tage

Du skal bruge:
fugtighedscreme
. . hånd rense /hånd klude .
sund kost .


1 .
fugtighedscreme .
Hvis du bor i et meget stort storbyområde , der er overbelastet så fugtighedscreme noget for dig. I mange tilfælde kan en høj landdistrikter og ' by vragrester « angribe hudens epidermis . Der uundgåeligt kan røve en person fra deres hud fugtighedsmanagement , fasthed , modstand og vigtigst af UV- stråler . Med det sagt , vælge en fugtighedscreme med en høj grad af SPF .
2 .
Rens dine hænder .
Uanset om du arbejder i servicebranchen eller corporate branchen , er du bruge hænderne i mange tilfælde . Indrømmet , kan du ikke altid være tæt på en vask til at vaske dine hænder , så sørg for at bruge hånden sanitizer . Hånd tørrer arbejde usædvanligt godt.
3 .
Sund kost .
Bakterier kan bogstaveligt absorbere ind i alle lag af din hud . Når dette sker, vil kroppens immunsystem sikkert udholde de negative virkninger. Den brede Grunden en sund kost er vigtig , fordi open- mad eller manglende næringsstoffer give bakterier til filter. Så vær forsigtig , hvad fastfood og /eller restauranten kan du spise på . Sommetider de steder, vi spiser er modtagelige for kim placering . Også, hvis du vil pakke en frokost , skal du sørge for , at maden er godt skjult .

gode råd og advarsler


 • være opmærksomme på, hvad du spiser
 • Vask disse hænder . Hænder producere en masse kim aktivitet , så tænk to gange før du spiser ' fingerfødevarer « ( Indrømmet , du har vasket dine hænder )
 • Seal , at frokosten op !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------