Position: sygdoms > infektion >

hvordan du indstiller pres på en BiPAP maskine

  En bilevel positivt luftvejstryk ( BiPAP ) maskinen fungerer noget lignende til en kontinuerlig positiv luftvejs tryk ( CPAP ) maskinen med undtagelse af en vigtigste forskel . Den BiPAP giver dig mulighed for at puste mere som du normalt ville , når du ikke bruger maskinen . Når du bruger en CPAP , du ånder ud mod en kontinuerlig luftstrøm . Der er pres indstillinger på din BiPAP maskine , der skal fastsættes i henhold til dine specifikke behov . Forstå din trykindstillinger vil hjælpe dig med at få det maksimale udbytte ud af din BiPAP maskine .
1 .
Juster dine fugteren ved enten at øge eller mindske varmen indstillingen på din BiPAP maskinen, mens den er i standby -tilstand . Din maskine er i denne tilstand , når du først slutter den til en strømkilde , og før din tryk Trykket på eller sluk knap . Varmen indstilling begynder ved 1 og stiger til 5 . Tryk på Heat -knappen for at ændre din indstilling .
2 .
Naviger til din flex skærmen ved at trykke på venstre eller højre Bruger -knappen, mens din maskine er i standby eller overvågning tilstand. Skift din flex indstilling ved at trykke på Heat -knappen for at øge din flex tid og ved at trykke på Rampe -knappen for at reducere din flex tid . Flex indstilling er designet til at give mulighed for faldet i lufttrykket , når du ånder ud . Du vil kun se dette skærmbillede, hvis flex behandling har ordineret til dig personligt.
3 .
Skift din stigetid , mens din BiPAP maskinen er i standby eller overvågning ved at trykke på venstre eller højre Bruger knappen for at rulle til rampen skærmen . Tryk på Heat -knappen for at forøge antallet eller tryk på Ramp -knappen for at mindske antallet . Din stige begynder på 1 for den hurtigste stigning tid og slutter på 6 for den langsomste indsvingningstiden . Stigningen indstilling styrer hvor lang tid det tager din maskine til at skifte over fra EPAP ( udånding ) til IPAP ( indånding) . Du skal kun have denne skærm, hvis du har fået ordineret stigetid.
4 .
Juster dine rampe pres ved at navigere til rampen pres skærmen , mens den er i standby- eller overvågning tilstand . Tryk på den venstre eller højre Bruger -knappen for at navigere til rampen pres skærmen . Brug Heat knappen for at øge rampen pres og Rampe knappen for at formindske rampen pres . Din rampe pres er designet til at starte din maskine med en lavere indstilling og derefter langsomt stige til en højere indstilling . Denne funktion vil give dig mere komfort , når du er i de første stadier af søvnen . Du vil ikke se dette skærmbillede , medmindre det er ordineret til dig .

gode råd og advarsler


 • Dine indstillinger er blevet ordineret af din læge til at opfylde dine specifikke behov .
 • må ikke ændre nogen indstillinger , indtil du har tilladelse fra din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------