Position: sygdoms > infektion >

en luftfugter indflydelse på allergi

   Hvis du lider af astma og allergi , ved hjælp af en luftfugter til at holde luften i dit hjem fugtige og filtreret kan være gavnligt . Dog kan en luftfugter have en negativ indvirkning på mennesker med bestemte typer af allergi . Hvis du bruger en luftfugter alt for ofte , kan det fremme udbredelsen af støvmider og skimmelsvamp

Fordele

Tør luft kan irritere næse og luftveje . Hvis du lider af astma , kan tør luft øge chancerne for et astmaanfald . Hvis du lider af allergi , tør luft også kan forværre din tilstand . En luftfugter tilfører fugt i luften for at afhjælpe disse problemer .

Ulemper

Hvis du er overbelastede og har en løbende næse , tilføjer fugt til luften kan gøre mere skade end gavn . Ved hjælp af en luftfugter omkring mennesker, der lider af allergi over for husstøvmider og skimmelsvamp også kan resultere i mere negative symptomer . Støvmider og skimmelsvamp trives i højere luftfugtighed-tilsætte fugt til luften kan øge allergener i dit miljø .

Overvejelser

Det er bedst at bruge en luftfugter i dit soveværelse om natten, mens du sover . Ofte mennesker, der lider af allergi kan vågne med sådanne symptomer som Scratchy halsen og irriterede næse . Undgå at bruge en luftfugter i din dagtimerne levende rum og kælder . Sådanne lokaler , som køkkenet allerede kan have ekstra fugt fra madlavning hele dagen .

funktioner

Når shopping for en luftfugter , købe en med en indbygget humidistat at hjælpe med at regulere luftfugtighed . Kig efter en enhed med en auto- sluk-funktion, for når vandet i tanken løber tør . Kører en luftfugter motor uden vand i tanken , er en potentiel fare . Befugtningsapparater også kan tilbyde en indbygget HEPA luftfilter system , som hjælper med at rense luften , mens befugtning . Kig efter en luftfugter , der kan hjælpe bortfiltrere støv , mug , pollen og husstøvmider at bidrage til at afhjælpe dine symptomer på allergi .

Fugtighed

Mens du bruger en fugter, overvåge rummets luftfugtighed . Tilsæt ikke for meget fugt i luften . Indstil luftfugterens humidistat på omkring 30 procent til 40 procent for at mindske risikoen for spredning af husstøvmider og skimmelsvamp . Dette skridt også vil gøre vandet i befugteren tanken holder længere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------