Position: sygdoms > infektion >

de bedste støvsugere for allergi & astma

   Støv , pollen , dyrehår , skæl og andre allergener alle skabe ravage med dem , der lider af allergi og astma . Selv om det er umuligt at fjerne alle lovovertrædere fra dit hjem , dagens støvsugere gøre det muligt at fjerne mange af dem . Avancerede funktioner som HEPA filtrering systemer hjælper dig med at trække vejret lettere i dit hjem . Ifølge Ohio State University College of Medicine , indfangning HEPA -filtre op til 99 procent af partikler så små som 0 . 3 mikron i diameter . Denne størrelse partikel skulle udvides 150 gange for at være synlige .

Eureka 4870MZ Boss Smart Vac Upright HEPA Vacuum

The Boss Smart Vac har et lukket filtreringssystem , der forhindrer støv i at blive blæst tilbage i rummet , som du vakuum . Det hævder at afhente 99,97 procent af allergi-producerende støv , pollen og bakterier i rummet . Dette vakuum har en speciel børste til nemt at fjerne dyrehår fra trapper og møbler . Den kraftfulde 12- amp motor giver mulighed for nem pick-up af fanget snavs i dine tæpper . Det er ikke nødvendigt at ændre vedhæftede filer, når du skifter mellem tæppe og hårdttræ .

Eureka 6500A Airextreme

En dunk vakuum med mange af de funktioner, der findes i stolper , Eureka 6500A Airextreme har en 12- amp motor til øget sug . Den er udstyret med en pose -change indikator for at gøre dig opmærksom på en fuld pose . Ifølge producenten har dette vakuum vil fange 99,97 procent af pollen , mider , støv og andre allergener .

Bissell 89Q9 Lift-Off MultiCyclonic Pet poseløse støvsuger

Det Bissell 89Q9 har de bedste egenskaber fra lodret og beholderen , fordi det er begge dele. Dette oprejst vakuum har en lift-off beholderen for let i rengøring områder såsom trapper , som er vanskelige at nå med oprejst . En inkluderet dyrehår tilknytning hjælper med at løsne håret fra hjørner og kanter . HEPA filtrering systemet opfanger en imponerende 99,99 procent af pollen , mider , kæledyr skæl og støv og forhindrer dem i at blive frigivet tilbage i luften . Det har en poseløse dunk for nem rengøring . En kraftfuld 12- amp motor og 15- tommer-dækkende feje sti hjælper med at gøre kort proces med rengøring tid .

Dyson DC25 Animal Ball Teknologi Vacuum

Dyson D25 er blevet en favorit med hunde-og katteejere siden dens indførelse . Det er udstyret med et unikt drejeligt system , der gør det nemt at rengøre omkring hjørner og i sprækker . Det har en børste bar , der hjælper til at løsne og trække hår fra tæpper . Det vaskbare HEPA -filter hjælper med at holde dette tomrum , der rent . Dyson D25 , sammen med yderligere syv Dyson modeller er blevet certificeret " Astma Friendly " af Astma og Allergi Foundation of America .

Bissell 3920 Pet Hair Eraser Dual-Cyclonic Upright Vacuum

Betragtes som en glimrende valg for kæledyr ejere, Bissell 3920 giver en effektiv pick-up af dyrehår og skæl . Den kraftfulde 12- amp motor og 15- tommer fejebredde betyder hurtig samling af dyrehår , skæl , snavs og mider i en poseløse dunk , der er let at rengøre . Den er udstyret med en 4- tommer turbo kæledyr børste til rengøring puder , sengetøj og møbler og en 4- tommer kontur pensel, der bøjer rundt ulige -formet områder . HEPA filtrering fjerner snavs , skæl og andre allergener .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------