Position: sygdoms > infektion >

cykliske raseri & depression

   Cykliske vrede og depression er begge data for visse affektive sindslidelser. Medicin , herunder antidepressiva og stemningsstabiliserende kan bidrage til behandling af depression og cykliske raseri

Definition

Symptomer på depression kan være længere perioder med tristhed , social tilbagetrækning , manglende interesse i fornøjelige aktiviteter og selvmordsadfærd . Rage er et udtryk for vrede , som er uhensigtsmæssigt at den situation, der forårsagede den vrede .

Konjunkturerne Rage

Ifølge en 2003 Artikel fra PsychologyToday . com , vrede genererer cykler af raseri . Affektive sindslidelser tæt forbundet med depression , som f. eks IED og bipolar lidelse , kan funktionen cykliske raseri .

IED

Intermitterende eksplosiv lidelse ( IED ) , som også kan kaldes raseri lidelse , er kendetegnet af en uhensigtsmæssig viser af raseri , at kan være voldsomme og ødelæggende . Ifølge National Institute of Mental Health ( NIMH ) , personer med IED har en øget risiko for at udvikle depression , angst og stofmisbrug spørgsmål .

Overvejelser

Ifølge NIMH , dem med IED kan opleve depression dels fordi af stressende konsekvenserne af raseri .

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse træk episoder af depression , der veksler med maniske episoder . Udbrud af vrede kan være et symptom på det tilbagevendende maniske episoder . Ifølge MindDisorders. com , dem med IED også har en høj bipolar lidelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------