Position: sygdoms > infektion >

om hjælpemidler og tty telefoner for døve

   National Center for Health Statistics rapporter, der i årene 2000 til 2006 , 3,3 procent af alle amerikanske voksne havde en vis grad af høretab. Assistitive teknologi som TTY telefoner hjælper døve funktion i dag-til-dag livet

TTY -telefoner

En TTY telefon eller teksttelefon , giver døve til at kommunikere med hinanden via telefon . Brugere type beskeder og læse dem på en skærm i stedet for at tale og lytte .

Telekommunikation Relæ Service

Den telekommunikation relay service tillader TTY- brugere at kommunikere med hørende mennesker , der ikke har TTY telefoner . TTY brugeren , hvad han ønsker at sige , og en operatør læser ord til høringen person. Høringen person, så svar og operatøren typer ordene for TTY brugeren til at læse . Folk kan få adgang til formidlingscentralen ved at ringe 711 .

Lukket Captioning

Lukket billedtekster udskrifter tv dialogboks på skærmen, så døve kan læse ordene. Federal Communications Commission kræver, at alle digitale tv- apparater til at omfatte lukkede captioning kapaciteter og kræver mest tv-programmer til også at omfatte lukkede billedtekster .

Andre enheder

Andre assistitive teknologi for døve omfatter dørklokker , der signalerer en blinkende lys , når rung , alarm ure , at flash , og brandalarmer /røgdetektorer , der blinker i stedet for bip . Enheder som mobiltelefoner med SMS-besked kapacitet og personsøgere , der vibrerer også hjælpe døve .

Overnatningssteder

Amerikanerne med Disabilities Act kræver, at arbejdsgiverne til at gøre rimelige tilpasninger for døve medarbejdere , ligesom give dem TTY telefoner . Det enkelte menneske med handicap Education Act kræver skoler til at forudsat assistitive enheder til døve studerende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------