Position: sygdoms > infektion >

kommunikation med hjælpemidler

   Hjælpemidler refererer til teknologi, der bruges til at øge kapaciteten inden for mennesker med handicap . Et af disse områder teknologiske hjælpemidler hjælper med bl. a. at overvinde kommunikation lidelser . Meddelelse lidelser inddrage vokal og /eller hørenedsættelse

Historie

En tidlig form for hjælpemidler . teknologi til kommunikation lidelser inkluderet storyboards , hvilket indebærer at pege på billeder for at kunne kommunikere ideer . Desværre , på grund af pladsmangel spørgsmål , storyboards begrænse ordforråd

Typer

Computer /Elektronisk Indkvartering Program , en føderal organisation , der leverer tjenesteydelser til mennesker med handicap , anbefaler tre typer af hjælpemidler til at forbedre kommunikationen . ordforudsigelse software , forstørrende udstyr , og stemme forstærkere .

ordforudsigelse Software

Word forudsigelse software gør at skrive lettere ved at forudsige , hvilke ord du vil være at skrive , hvilket reducerer behovet for så mange tastetryk . Den software forudser ord baseret på ord, du ofte , og for nylig , brugte .

forstørrende udstyr

På mange måder forstørrende enheder fungerer som moderne dage storyboards , med farverige billeder til at symbolisere ord . Være elektroniske , forstørrende udstyr gør det muligt for en større ordforråd , som fysisk plads til et symbol bliver en ikke-faktor .

Voice forstærkere

Voice forstærkere arbejde ved at øge mængden af din stemme , hvilket øger forståelsen af din mundtlig kommunikation .

Tilgængelighed

At tale med en ergoterapeut fungerer som et godt udgangspunkt i at opnå teknologiske hjælpemidler. Ergoterapeuter er uddannet til at vurdere relevante hjælpemidler er nødvendige for at forbedre den enkeltes livskvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------