Position: sygdoms > infektion >

hvordan man undgår albueregionen entrapment

   Nervus nerve entrapment er et problem, at mange mennesker lider og endda brug for at få operation for at lave , hvis de lod det gå for længe . Det er bedre at undgå problemet helt end at forsøge at løse det senere . Snarere end at føle den irriterende følelsesløshed i hånden eller den brændende smerte , der kan komme med dette problem , er det lettere at forhindre det og aldrig står over for problemet i første omgang
1 .
Må ikke læne sig op ad albuen . Dette er en af de mest almindelige måder at forårsage albueregionen entrapment eller om at gøre situationen værre , hvis du har det allerede . Du sætter omkring 8 pounds over denne nerve , når du læner dig dit hoved på din hånd , så det er bedre at undgå .
2 .
sove på ryggen om natten . Sove i den forkerte position natten er påvist som årsag til nervus nerve entrapment . Ved at sove på ryggen , du ikke kun forhindre rynker , men du undgå at lægge vægt på albuen , som du måske , mens sove på din side . Hvis det er muligt , holde din arm lige så godt.
3 .
Prøv at undgå skader på din albue . Bare at ramme dine sjove ben kan forårsage problemer med din nervus nerve. At generende fornemmelse at køre ned af din arm , kan være værre end en simpel irritation , hvis du rammer din nervus nerve og beskadige det , så prøv at undgå skader på albuen .
4 .
Sørg nogen øvelser du gør er færdig med den rette form . Den rette form er at forebygge skader , og når du afviger fra den korrekte form du tager en risiko for din krop . For nogle øvelser , kan risikoen være albueregionen , så check at du bruger den rigtige form , før du laver nogen øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------