Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan helbrede en albueregionen entrapment uden kirurgi

   Kirurgi er en almindelig måde at forbedre eller helbrede nervus nerve , og mens det er uundgåeligt i nogle tilfælde , så som dårligt skader på albue eller arm , kan tanken om operationen ofte skræmme folk . Kirurgi er ikke altid nødvendigt , når du har en nervus nerve entrapment og det er vigtigt at vide, hvad du kan gøre for at forbedre dit problem uden at ty til dyre kirurgiske muligheder
1 .
Tal med en hånd terapeut . En hånd terapeut , ligesom mange andre fysioterapeuter , har en række øvelser , som de kan foreslå at prøve at fjerne den fastklemning , så du har normal funktion i hånden uden at ty til kirurgi . De er en specialiseret fysioterapeut , der virker specifikt i din hånd og arm for problemer som dette .
2 .
Prøv iført en albue bandage for en stund . En albue bandage er med til at begrænse mobiliteten i din arm , og det er ofte nyttigt når det drejer sig din nervus nerve. Nogle gange er problemet et spørgsmål om for meget bevægelse strækker ud nerve og får det til at bevæge sig , så i nogle tilfælde en albue bandage vil hjælpe .
3 .
Prøv at tage en anti-inflammatorisk medicin . Mens dette er mindre udbredt end simple nerve entrapment , undertiden nerve faktisk bliver betændte og som forårsager de fornemmelser , der forstyrrer din hånd . For nogle er en anti-inflammatorisk medicin nok til at løse problemet .
4 .
Sleep med din arm straight . Dette er nyttigt for mange , der har dette problem , fordi den plads, de sover i , er årsag til hele problemet . Nogle sovestillinger lægge vægt på albue og albueregionen , hvilket entrapment . Nogle gange ændrer den måde, du sover vil løse problemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------