Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler migræne med naturmedicin

  Når du behandler din migræne med naturmidler den dunkende smerter bag det ene øje eller smerter , der starter på bagsiden af dit hoved og derefter breder sig til en hel side af dit hoved vil mindske . Naturmedicin er effektive over tid . Begynd i dag med din naturmedicin og senest 30 dage din krop vil være sundere , og din migræne hovedpine kontrolleret . De negative virkninger af en migræne er lysfølsomhed , sløret syn , kvalme , opkastning , svimmelhed , muskelsvaghed og føleforstyrrelser . En migræne tændes hurtigt og kan vare op til atten timer. Nogle mennesker lider af migræne u00AB på grund af stress , hormon ubalance og andre er det på grund af fødevareallergi. Hvis du har haft en skade i hovedet , så kontakt din læge eller kiropraktor for behandling . Hvis du har mistanke om stress , eller allergier og følg derefter disse tips til at lære at behandle din migræne hovedpine med naturmedicin

Du skal bruge: .
restriktiv diæt
. Motion rutine .
Kosttilskud.
Krydderurter.
Ugentlig massage terapi .


1 .
Check for fødevareallergi ved at udelade salt , kød , korn , kerner . Også afholde sig fra at spise stegt mad , og alle behandles og fødevarer med konserveringsmidler , gul ost , frokost kød , og hotdogs . Undgå chokolade , sukker , koffein , citrusfrugter og fødevarer og alkoholholdige drikkevarer . Spis en kost rig på friske grøntsager , frugt , hvidløg , mandler , brøndkarse , kirsebær og ananas . Hold dig til denne diæt i seks uger. Hvis du opmærksom på, at få din migræne formindsket så fødevareallergi er årsagen til migræne . Afgøre, hvilke grupper af fødevarer gør dig syg ved langsomt at tilsætte visse fødevarer til din kost . Hold øje med migræne symptomer , hvis du udvikler en migræne efter at have spist en bestemt fødevare gruppe derefter udelade , at fødevarer fra din kost helt .
2 .
Brew Matrem te og drikker denne urt te dagligt . Matrem er nyttige i at reducere migræne smerte og betændelse . Det tager 4-6 uger for Matrem at være effektiv . Ginkgo biloba kapsler er nyttige i at lindre ringen for ørerne og svimmelhed . Pebermynte , rosmarin , fennikel og persille er også medicinske urter, der er nyttige til behandling af migræne hovedpine .
3 .
motion dagligt i mindst 40 minutter . Foretag ændringer af din rutine ved at gå , udspænding og holde din krop aktivt . Jeg har altid komme med en bemærkning til at parkere min bil i den fjerneste sted og så vil jeg hastigheden gå til min destination . Inde jeg undgå elevator og tage de nødvendige skridt . Det er en nem måde at tilføje motion til din daglige rutine . Du vil opdage, at disse simple ændringer vil give dig mere energi og din krop vil blive lempet .
4 .
Lav en aftale for en ugentlig massage . En dyb tissue massage vil bidrage til at mindske toksiner og stress i kroppen . Informere massør , at du lider af migræne « , og de vil koncentrere sig om aflastning og stress på bagsiden af dit hoved og nakke regionen.
5 .
tillægget din kost med et godt afbalanceret multivitaminer og B-kompleks , også tilføje calcium , magnesium og tage to kapsler af lugtfrit hvidløg med måltider . Hvidløg er en naturlig måde at afgifte blodet .

gode råd og advarsler


 • Når du begynder at føle smerter forbundet med en migræne , lægge sig ned i et mørkt rum og anvende en ispose på dit område af smerte . Isen vil reducere betændelse, der er forbundet med en migræne .
 • Hold kroppen hydreret ved at drikke 6-8 glas vand om dagen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------