Position: sygdoms > infektion >

hvad er fordelene ved B12 & post slagtilfælde nyttiggørelse ?

   Vitamin terapi spiller en rolle i slagtilfælde forebyggelse og muligvis i inddrivelsen , specifikt vitamin B12

Homocystein

Homocystein er en aminosyre, der findes i blodet . American Heart Association , at en stor mængde af homocystein har vist sig at medføre en øget risiko for hjertesygdomme , slagtilfælde og perifer karsygdom .

B12

En 2009 undersøgelse fra University of Toronto 's Institut for Neuro fundet at vitamin terapi ( 2 . 5 mg folinsyre , 50 mg B6 , og 1 mg B12 ) har nedsætte risikoen for fatalt slagtilfælde i cirka 5. 000 deltagere . Men den samme undersøgelse viste, at deltagere, der havde et slagtilfælde, vitamin terapi ikke sænke sværhedsgraden af slagtilfælde eller slagtilfælde-relaterede handicap .

Recovery

I en artikel udgivet af Oxford University Press på vegne af den britiske Geriatri Society , en undersøgelse fra 2006 konkluderede, at stigende B12 efter et slagtilfælde ville være passende , selv om der var nogen afgørende beviser for , at en stigning i vitamin efter et slagtilfælde ville støtte i recovery , specielt med at sænke homocystein og faldende risikoen for demens .

B12 Kilder

Den Vegetarian Society , at den eneste naturlige , uforstærkede kilder til B12 er æg , mælkeprodukter og kød .

Advarsel

Den Vegetarian Society , at B12 har meget lave niveauer af toksicitet , og et højt indtag af vitamin anses ikke for farligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------