Position: sygdoms > infektion >

hvad er de behandlinger af forbigående global amnesi ?

   Forbigående globale amnesi ( TGA ) er en neural tilstand , som kan forårsage akut midlertidigt hukommelsestab . Folk , der lider af TGA er ude af stand til at beholde nogen erindringer om de seneste begivenheder og har en nedsat evne til at fastholde nye oplysninger . Sprog, sociale færdigheder og langtidshukommelse en tendens til at forblive intakt , men den enkelte kan være irritabel , nervøs og forvirret af sine omgivelser . Heldigvis er betingelsen er sjælden . Selv om virkningerne af TGA tendens til at forsvinde af sig selv , og ingen eftervirkninger er blevet bekræftet , kan behandlingen stadig være nyttig.

underliggende årsager

TGA kan være resultatet af en fysisk eller følelsesmæssigt belastende hændelse . Ifølge Mayo Clinic , er eksempler på almindelige udløser pludselig nedsænkning i varmt eller koldt vand , anstrengende fysisk aktivitet og akut følelsesmæssig stress . Disse udløser bør undgås i fremtiden , hvis det er muligt . TGA kan også være et resultat af forbigående iskæmisk anfald , hvilket er en midlertidig neurologisk lidelse forårsaget af en manglende blodtilførsel til hjernen . Hvis forbigående iskæmisk angreb er fast besluttet på at være den underliggende årsag til TGA , bør patienten undersøges for risikofaktorer for slagtilfælde .

tryghed og support

Det er vigtigt at hjælpe med at holde en patient , der lider af TGA rolig hele oplevelsen . Hun kan være forvirret over hvor hun er, eller hvad hun gør . Tilstedeværelse og støtte af en elsket en er særlig vigtig for patientens følelsesmæssige trivsel og kan bidrage til at afhjælpe stress i en skræmt patient .

Opfølgning

En follow-up undersøgelse med en neurolog er påkrævet for patienter plaget af TGA . Dette vil hjælpe med at bestemme , om TGA er et symptom på en anden sygdom som Alzheimers , cardioembolic slagtilfælde eller blodprop i basilaris arterien , samt gøre det muligt for neurolog at vurdere patientens helbredelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------