Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan vide, hvilke urter hjælpe med at kontrollere diabetes

   De har hørt i medierne , aviser , magasiner osv. , diabetes er stigende . Og hvis du har metabolisk syndrom så du har en stærk mulighed for at udvikle diabetes . I nogle tilfælde er du nødt til at tage insulin, men ikke hele tiden . Her er nogle oplysninger om urter , der kan hjælpe med at kontrollere dit blodsukkerniveau og sænke dit A1c

Du skal bruge: .
Is
Rag .
Elastisk kompressionsbandage .


1 .
Hvis du er på en medicin regime Don't Stop it . Du kan nemt se, om de urter arbejder ved at overvåge dit blodsukker og få din A1c kontrolleret via din læge .
2 .
Gymnema Sylvestre forbedrer evnen af insulin til at sænke blodsukkeret i type 1 Type 2 -diabetes . Det har været kendt for at nedsætte cravings for sød .
3 .
Løg og hvidløg har været kendt for at sænke blodsukker væsentligt . Årsagerne er for teknisk for denne artikel . Men inklusive dem i din kost kan være nyttig . De har også ekstra fordele med kardiovaskulære virkninger . De kan sænke lipid niveauer og hæmmer trombocytaggregationen .
4 .
Stevia er den eneste naturlige sødemiddel end sukker . Det er det eneste sødemiddel, som ikke påvirker blodsukkeret . ( De andre sødemidler er kombineret kemikalier , som kan have andre bivirkninger . ) Det er 100x er sødere end sukker , så du skal bruge en meget lille beløb. Det betyder ikke bage som sukker . For eksempel får æbletærter , der er lavet med sukker, flot krystal effekt på toppen . Det vil ikke ske med stevia . Stevia kan være en fantastisk tilføjelse til at holde dit blod sukker inden for normal og stadig nyde noget sødt .
5 .
Kanel har været kendt for at tredoble insulin 's effektivitet. Min egen personlige erfaring med det er min svoger , som er en diabetiker . Hans A1C niveauer holdes i gang op . Han fik en flaske Kanel Oil af en ven , og det har bragt ham A1C niveauer ned til et acceptabelt niveau .
6 .
Alt, hvad der kan hjælpe med at få din diabetes under kontrol vil have sundhed ydelser vidtrækkende i andre områder af din krop . Det vil mindske muligheden for en Stoke . Den kan forhindre amputationer af lemmer . Og en lang række andre sundhedsmæssige fordele . Som jeg ovenfor sagde Don't Stop The MEDICINSK regime, som lægen har dig på. Hvis dit blodsukker er på vej ned med tilføjelse af urter tale med din læge og arbejder sammen med at kontrollere blodsukkeret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------