Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan tydeligt identificere kvindelige hjerteanfald symptomer

  At få et hjerteanfald er ikke noget, nogen ønsker at opleve . Men , ifølge statistikken , ca 1,1 millioner mennesker lider af hjerteanfald hvert år i Amerika . Kvinde hjerteanfald symptomer fleste gange er forskellige fra mænds . Det er vigtigt for kvinder at identificere tidlige advarselssymptomer. Gem dit liv ved at kende hjerteanfald symptomer for kvinder

Du skal bruge: .
hjerteanfald symptomer
Aspirin .


1 .
Uddan dig selv om hjerteanfald symptomer hos kvinder . Flere kvinder dør af hjerteanfald hvert år end mænd . Mange kvinder er ikke klar over , at kvindelige symptomerne ikke svarer til mændenes. Lære så meget som muligt om denne sygdom , især hvis din familie har en historie af den .
2 .
Vide hvordan man identificerer advarselstegn på et hjerteanfald hos kvinder . De fleste kvinder er ikke klar over, at de oplever et hjerteanfald . Dette er det, fordi symptomerne er mindre alvorlige , at de af mænd . Normalt ,
på grund af dette , er symptomer undertiden fejldiagnosticeret , og kan føre til alvorlige skader på hjertet eller død . Nogle almindelige symptomer på en kvindelig hjerteanfald er svimmelhed , kvalme , opkastning , træthed , influenzalignende symptomer , smerter i brystet , skuldre , ryg og en følelse af ubehag .
3 .

Vær opmærksom på risikofaktorer . Kost og livsstil kan bidrage til hjerteanfald . Også , nogle mennesker har en familie historie og bør forsøge at undgå vaner , der er risikabelt. Nogle af de risici faktorer for hjerteanfald hos kvinder er , rygning , overvægt , højt blodtryk og arvelighed .
4 .
Lav en handlingsplan . Hvis du tror, at du har et hjerteanfald , ringe 911 med det samme . Giv dem alle detaljer af de symptomer , du oplever . Hvis du har en familie historie eller du havde en tidligere hjerteanfald , skal du sørge for at lade dem vide . Jo flere detaljer du kan give , jo bedre bliver din chance for at overleve vil blive .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistanke om , at du har et hjerteanfald , straks tage en aspirin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------