Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan slippe af fnat naturligt

  Fnat er bittesmå mider i loppens familien, graver sig ned i huden og forårsage betydelig kløe og ubehag . Mange receptpligtig medicin til rådighed til behandling fnat , selvom de ofte kommer med negative bivirkninger , som kan være værre end det oprindelige fnat -infektion . Flere urter indeholder stoffer , der er effektive ved at slippe af med fnat naturligt , og de kan nemt anvendes i et par minutter derhjemme . Sørg for at konsultere din læge , men før du bruger disse metoder alene til behandling af fnat , da alvorlige tilfælde kan kræve kraftigere behandling .

Du skal bruge:
Neem blade
. Gurkemeje rod .
6 løg .
Pennyroyal .
Kaffe krus .
Mountain mynte .
Hele havre .
Sok .


1 .
Lav en pasta bestående af fire dele neem blade og en del gurkemeje rod , og anvende det liberalt at de ramte områder . Fortsætte, når hver dag i tre til fem dage , eller indtil du slippe af fnat helt .
2 .
Kog skind af seks løg i en liter vand i 15 til 30 minutter , eller indtil det er lyst gul i farven . Lad væsken afkøle, og derefter gnide den løsning i løbet af de berørte områder . Gentag så ofte som nødvendigt for at lindre kløe forårsaget af fnat udslæt .
3 .
Tilsæt 1 tsk tørret Pennyroyal til en kop kaffe krus og hæld kogende vand over toppen. Lad blandingen stejle 10 til 15 minutter, og derefter belaste Pennyroyal fra væsken . Lad Pennyroyal te cool , og derefter henvende sig direkte på huden for øjeblikkelig scabies lindring .
4 .
Roll flere spiseskefulde bjerg mynte til en kugle og gnid direkte ind i ramte områder af huden med fnat . Udføre denne opgave så ofte som nødvendigt for at afvise fnat og lindre kløe og brændende .
5 .
Tilføj flere kopper hele havre til en stor sok og bind toppen lukket , så de vil ikke falde ud . Fyld badekarret med varmt vand , og placer derefter havre sok indeni . Trække i 15 til 20 minutter på daglig basis for at slippe af fnat naturligt .

gode råd og advarsler


 • Tilføj gurkemeje til hudpleje produkter, der indeholder neem for hurtig og let scabies lindring .
 • Brug ikke Pennyroyal eller mountain mynte hvis du er gravid eller kan blive gravide , da de kan forårsage alvorlige komplikationer .
 • Disse naturlige fnat behandlinger er beregnet til uddannelsesmæssige formål . Altid konsultere en kvalificeret sundhedspersonale , hvis du har mistanke om du er smittet med fnat . Brug naturlige behandlinger for at lindre kløe og frastøde de mider kun med en læges tilladelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------