Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan forebygge stress frakturer

   Uanset om du er en seriøs atlet eller blot dedikeret til at arbejde ud , du løber risikoen for at udvikle en smertefuld stress fraktur . Disse smertefulde brud , der optræder hyppigst i den lille knogler i fødderne kan sætte dig på sidelinjen i flere uger . Den bedste plan er at tage skridt til at undgå dem i første omgang . Her er hvordan man kan forhindre en stress fraktur

Du skal bruge: .
Ice
. Rag .
Elastisk kompressionsbandage .


1 .
Må ikke overdrive det.
Stress frakturer er overforbrug skader , som ofte kommer fra at gøre for meget for hurtigt . De er især udbredt i løbere , der forsøger at logge alt for mange miles uden at give deres krop en chance for at tilpasse sig. Start ud langsomt og gradvist arbejde op til længere træningspas . Det er bedre end at blive waylaid med en skade .
2 .
Cross toget .
at forebygge stress frakturer , krydse tog ved at gøre en række forskellige bevægelser under en træning i stedet for de samme gentagne dem . Dette reducerer stress på den nederste ben og fødder . Tværs af uddannelse også forbrænder flere kalorier .
3 .
Invester i den rigtige sko .
Iført ordentlig sko er en af de vigtigste skridt du kan tage for at forebygge stress frakturer . Kig til sko , der er designet til den sport , du laver. Hvis du er en runner , du har brug for løbesko-ikke dem lavet til aerobic . Tilbring lidt mere og få en sko med god støtte og polstring til at beskytte dine fødder fra gentagne traumer , de absorbere med høj effekt motion .
4 .
Må ikke sparer på ernæring .
Stress frakturer er mere almindelige hos kvindelige atleter og nogle eksperter mener, at det er fordi de begrænser kalorier mere og ikke får en passende næringsdeklaration . Sørg for, at du får nok calcium og D-vitamin for at holde knoglerne stærke og sunde .
5 .
Styrk din kalv muskler .
Undersøgelser har vist, at såret løbere har mindre kalv muskler . Vil styrke øvelser for at opbygge mere muskelvæv på din kalve for at mindske risikoen for en smertefuld stress fraktur .
6 .
forkorte dit skridtlængde .
Flere undersøgelser viser , at risikoen for overbelastningsskader i løberne reduceres, når løbere forkorte deres skridtlængde . Med en kortere skridtlængde , ramte du jorden med mindre kraft, der reducerer effekten , at mund -og benknogler modtager.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------