Position: sygdoms > infektion >

hvordan man finder kvalme nødhjælp

  Kvalme har mange årsager , såsom viral sygdom eller køresyge . Uanset årsagen , er der nogle hjem retsmidler , som folk sværger give dem kvalme lindring . Prøv dem først , før du kører til det stof butik
1 .
Nip på te . Det handler ikke kun erstatter væsker i kroppen , men også beroliger en dårlig mave og vil hjælpe dig fra at kaste op . Nogle af de te , der fungerer godt for kvalme nødhjælp er grønne te og pebermynte te .
2 .
sutte på nogle peppermints at slappe af dine indvolde . Pebermynte er en antispastika , der vil give øjeblikkelig kvalme lindring .
3 .
Rør en halv teskefuld bagepulver i en kop vand og begynder at drikke det . En anden metode er at presse saften af en halv citron i et glas vand . Tilføj 1 /8 tsk salt og drikke profil for kvalme relief .
4 .
Nibble på nogle saltine crackere . De er nemme at fordøje og hjælpe dig med at holde fra opkastning .
5 .
Tilsæt en spiseskefuld hver af æble cider eddike og honning til et glas vand og drik det at berolige en oprørt mave .
6 .
Hæld nogle koks i et glas og lad det sidde , indtil det går flad. Den oprindelige opfindelse af koks var for kvalme . Udlejning karbonering ud forhindrer yderligere tarmproblemer . Men nogle mennesker tror karbonering hjælper . Flad ginger ale afvikler også maven . Disse metoder er populære , og synes at give hurtigt kvalme lindring .

gode råd og advarsler


 • Copyright 2010 by Hummingbirdee . Kopier ikke .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------