Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler lupus

   Lupus er en alvorlig sygdom, som har en bred vifte af symptomer og virkninger på kroppen , især muskler og væv i kroppen . Det kan være meget alvorlig , fordi det er forbundet med de organer, immunsystem . Her er nu til behandling lupus
1
Virkningerne af lupus er meget bredt og altomfattende . Sommetider sundhedspersonale misdiagnose lupus . Nogle af de vigtigste virkninger af lupus ligner symptomerne på influenza og andre forhold såsom arthritis , vitale organ sygdomme ( såsom lunge ) , og spinal sygdomme .
2 .
Hold en positiv holdning og sunde selvværd til at behandle lupus . Overtage ejerskabet af sygdommen . Må ikke give efter for diagnose eller prognose . Som en Lidende engang sagde , "Jeg har lupus , men det gør ikke have mig . "
3 .
jævnligt engagere sig i aktiviteter , der frigive endorfiner at behandle lupus . Endorfiner er de organer "naturlige heling og stoffer . Nogle af de normale aktiviteter, frigive endorfiner er : motion , fitness , udendørs aktiviteter , naturoplevelser , spise , smilende , leende , lytte til musik , og meget mere .
4 .
jævnligt tage kosttilskud for at behandle denne tilstand . Der er et væld af sunde tonics og kosttilskud , der kan hjælpe dulme symptomerne og MS . Nogle af de bedste ting som Omega 3-fedtsyrer , hele fødevarer hegnsapparater , biotin , aloe vera , naturmedicin , acai bær , og meget mere.
5 .
Få flere udtalelser om din tilstand til behandle lupus . Én læge kan føle , du har lupus , men en anden sundhedsperson eller læge kan føle du lider af noget andet . Du kan endda få en anden mening fra hvert læge , du besøger. Det er ikke ualmindeligt .
6 .
Lad Gud til at hjælpe dig til at behandle lupus . Åbne dig op til åndelig styrke til at overvinde denne sygdom . Gud ønsker du at blive helbredt og hele . Udvikle din bøn og meditative liv og pleje din sjæl til at behandle og helbrede lupus .
7 .
Bestemt forfølge en sund kost og motion regelmæssigt for at behandle lupus . Kost og motion er to afgørende komponenter i et sundt liv og livsstil .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------