Position: sygdoms > infektion >

hjælpemidler til tale- værdiforringede

   At være i stand til at kommunikere med andre er en grundlæggende menneskeligt behov . Når nogen med en talehæmning ikke er i stand til at gøre dette , kan det være yderst frustrerende . Hjælpemidler kan bidrage til at afhjælpe , at frustrationen

Identifikation

En taleproblemer er noget , der forhindrer en person fra vocalizing hans ønsker og behov . Hjælpemiddelområdet er lav-eller højteknologisk udstyr , der kan hjælpe ham udtrykke , hvad han kan ikke verbalt .

Billeder

Brug af billeder og fotografier er en low- tech løsning , der tillader et menneske med taleproblemer til at kommunikere . Dette kan være så enkel eller kompliceret som hendes kognitive evner, hvilket gør . Et eksempel på et system, der bruger billeder er Picture Exchange meddelelse System ( PECS ) .

Single-besked enheder

Det er en mere højteknologisk løsning , der ville blive brugt til en person med lavere kognitive evner . En meddelelse ville blive registreret på kontakten eller enheden og ville spille hver gang den blev aktiveret . Et eksempel på , hvordan dette kunne bruges , er at afslutte en leverance job . Hver ny indstilling vil kræve den person, der ramte skifte til at sige " Tag papiret , tak. "

flere beskeder

Mere komplicerede enheder kan give en person med en talehæmning evnen til at kommunikere en ubegrænset mængde af ord og sætninger . Nogle eksempler på disse enheder er Dynavox og TapToTalk .

Overvejelser

Når du vælger hjælpemidler , er det vigtigt at finde noget , der vil være i stand til at vokse med den person bruger det . Som hans behov ændrer sig , bør de tilgængelige billeder eller sætninger blive opdateret , således at udstyret fortsat kan være til hjælp .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------