Position: sygdoms > infektion >

alkohol & grå stær

   Som du alder , din risiko for at udvikle grå stær stiger . Men , et glas rødvin her og der kan hjælpe dig med at undgå grå stær , når man drikker øl eller misbruge alkohol kan øge din risiko for at få det .

Grå stær

Ifølge Mayo Clinic. com , en grå stær er et område af uklarhed over linsen i øjet . Dette overskyet Filmen gør det ud som om du er på udkig gennem en tåget vindue . Grå stær udvikler sig langsomt og kan påvirke en eller begge øjne .

Øget Cataract Risiko Med Alkohol

Den Penn State Milton S. Hershey Medical College of Medicine bemærker , at alkoholforbrug kan spille en rolle i udviklingen af grå stær og foreslår , at undgå alkohol misbrug , vil reducere denne risiko .

Rødvin

Medscape dag fortalt, at de Reykjavik Eye Undersøgelsen viser, at både ikke-drikkende og dem, der drikker stærkt har en øget risiko for at udvikle grå stær . I modsætning hertil havde folk, der drikker rødvin med en moderat en nedsat risiko for grå stær udvikling .

andre alkoholholdige drikkevarer

Den Reykjavik Eye Undersøgelsen viste også , at whisky og cognac havde også en beskyttende virkning mod grå stær , men ikke så stærk som rødvin . Men den samme undersøgelse konkluderede, at øl drikkenipler havde en øget risiko for grå stær udvikling .

Andre Risici Faktorer

Kvinder er mere tilbøjelige til at grå stær , som er mennesker med diabetes , langvarig steroid brug , fedme , øjenskader og nærsynethed . Rygere er også en øget risiko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------