Position: sygdoms > infektion >

hvad er en galdesten opløsning agent ?

   En galdesten opløsning agent er en medicin, som anvendes til at opløse galdesten ( sten , der udvikler sig i galdeblæren ) . Disse medikamenter kan tilbyde aflastning fra galdesten for nogle , selv om de ikke er de bedste behandling for denne tilstand

Identifikation

To medicin , kaldet chenodeoxycholic syrer ( CDCA ) og ursodeoxycholic syre ( UDCA , eller ursodiol ) , anvendes til at opløse galdesten , ifølge Medline Plus .

Typer

I de fleste tilfælde er galdesten opløse medicin gives i pilleform , selv om de også kan overføres gennem et kateter ind i galdeblæren , ifølge Medline Plus .

Tidsramme

galdesten opløsning agenter kan tage lang tid (så meget som to år ) til at arbejde . narkotika passeret gennem et kateter arbejde hurtigere , men Medline Plus rapporter om, at de kan være giftige

Overvejelser

Galdesten vender ofte tilbage , når de behandles med medicin , og kirurgi er ofte en bedre behandling mulighed for galdesten , ifølge Mayo Clinic .

Potentielle

I fremtiden kan lægerne være i stand til at indskyde galdesten opløsning agenter direkte ind i galdeblæren , ifølge Mayo Clinic , som i 2010 , er dette dog en eksperimentel behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------