Position: sygdoms > infektion >

tegn og symptomer på spædbørn skoldkopper

   Skoldkopper plejede at være en fælles barndom sygdom , men på grund af tilgængeligheden af varicella vaccine , skoldkopper er mindre udbredt . Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler vaccine til alle børn . Vaccinen gives i to doser : en i alderen 12 og 15 måneder og én , når barnet er mellem fire og seks år . Nogle mennesker , som bliver vaccineret , kan stadig få et mildt tilfælde af skoldkopper . Selv hos børn , der ikke er vaccineret , er de fleste tilfælde af skoldkopper mild . Men , spædbørn og voksne er mere tilbøjelige til at have et alvorligt tilfælde af skoldkopper eller udvikle komplikationer .

Udslæt


Det kendetegnende symptom på skoldkopper er en kløende , rødt udslæt . Udslættet , som består af små røde knopper , der kan ligne bug bider , ofte starter på stammen og ansigt , derefter breder sig til arme og ben . I nogle tilfælde kan udslæt dække hele kroppen , herunder i munden , anus , kønsdele og ører . En skoldkopper udslæt er tre faser . For det første bump vises . Næste , det bump bliver til blærer fyldt med væske . Endelig har blister skurv over . Fordi udslæt udvikler sig over tid , er det muligt for dele af kroppen, der skal inddrages i alle tre faser af udslæt på én gang . Børn , der har hudproblemer som eksem , kan udvikle en mere alvorlig udslæt end andre .

Feber


Hvis dit barn har skoldkopper , kan han også udvikle en feber , ofte omkring to dage før udslættet er mærkbar . Feberen er typisk mellem 100 og 102 grader Fahrenheit selvom nogle børn kan udvikle en højere feber .

Smerter


I nogle tilfælde vil spædbørn og småbørn med skoldkopper også har mild hovedpine , diffuse ømhed og smerter og mavesmerter . Igen , disse symptomer er mest almindelige i en til tre dage før udslæt . Hos spædbørn , kan disse symptomer være svært at mærke , da spædbørn ikke kan kommunikere smerte . Dog kan din baby være mere mærkelig eller irritabel end normalt og kan ikke være så interesseret i at spise .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------