Position: sygdoms > influenza >

urte behandling for en diskusprolaps disk

   En diskusprolaps opstår , når den ydre ring af en intervertebrale disk lider og blødere inderste lag stikker ud gennem åbningen . Når dette sker , vil du normalt opleve smerte , prikken , følelsesløshed eller svaghed i ryg, arme og ben . Den vigtigste årsag til en diskusprolaps er alder , men det kan være resultatet af traumer til ryggen, såsom med en sports skade . Der er flere naturlægemidler behandlinger for denne tilstand

Willow Bark


Reducer betændelse med en behandling af birkebark . Denne urt kan tages i tre forskellige former og kan findes på ethvert helsekostforretning . At tage pilebark som en te , kog 1 til 2 teskefulde af den tørrede urter i 8 ounces vand . Lad væsken stejle i 30 minutter. Løbe ud alle de blade , og nipper det , som du ville almindelig te . Drik 3-4 kopper om dagen for de bedste resultater . Hvis du foretrækker at tage en tablet , kan du tage fra 60 til 240 mg af den pulveriserede urt en gang dagligt , som er tilgængelig i kapselform . Den sidste metode er i olie form . Tage 4 til 6 ml af Tinkturen tre gange om dagen .

Aktuel Cayenne Pepper


Rub aktuelt cayennepeber på det berørte område af ryggen . Cayenne peber gnider kan hjælpe med at lette smerten ved det sted, hvor brok . Den aktuelle creme kan findes i de fleste helsekost butikker og vil bidrage til at øge de smertestillende du kan tage for tilstanden . Brug cremen flere gange om dagen eller efter behov for smerter . Vask dine hænder grundigt efter håndtering af fløde , og sørg for at holde det væk fra øjnene .

Colchicin


Tag colchicin i stedet for aspirin for smerter . Colchicin kommer fra de tørrede ligtorne og frø i midten af efteråret krokus blomst . Disse er knust til at gøre en bleg , gul pulver , som er en fremragende anti-inflammatoriske behandling . Tage to 0,6-milligram tabletter hver anden time som er nødvendig for smerte . Denne urt bruges ofte i stedet for aspirin , som har været kendt for at irritere maven . Colchicin er et sikrere alternativ til smertestillende midler . Du kan købe colchicin på de fleste større kiosker og helsekost butikker .

Gurkemeje

Tag 400 til 600 milligram gurkemeje tre gange om dagen til at lette betændelse i en diskusprolaps . Denne behandling vil øge omsætning og bidrage til at lette lændesmerter . Gurkemeje pulver anvendes ofte som te ved at koge 1 teskefuld gurkemeje i 8 ounces vand . I Japan er den te anvendes til behandling af mave lidelser samt for at forebygge ømhed og smerter . Gurkemeje , der bruges til behandling kan købes hos din lokale helsekostforretning eller naturlige føde kooperativ .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------