Position: sygdoms > influenza >

hvordan man wrap ben for Lymphedema

  Lymphedema er en medicinsk tilstand karakteriseret ved hævelse af benene eller arme . Mens der ikke er nogen kur , behandlingsmål til formål at styre og mindske hævelse i de ramte ben eller arm . Ifølge Step Up , Speak Out er indpakning din Lymphedema-ramte ben anses for at "gold standard " behandling . Det tilbyder støtte til hævede væv , stimulation til lymfeknuder flow og en efterfølgende reduktion i hævelse . Der er flere forskellige metoder til indpakning dit ben , en terapeut vil lære dig præcis teknik . Men , vel vidende det grundlæggende i benet indpakning kan hjælpe til at få dig i gang

Du skal bruge: .
Lymphedema Bandagering System
. Lotion .

Indpakning dine ben


1 .

Arranger alle dine nødvendige forsyninger i nærheden . Pre-cut båndet strimler til at holde et lag indpakning på plads, mens du søger den næste . Forberedelse , tålmodighed og give dig selv god tid til at udføre de wrap er afgørende for en vellykket efterbehandling af proceduren .
2 .
Anvend fugtgivende bodylotion på huden af dine berørte ben . Dette vil opretholde en god hud tilstand ved fugtgivende på huden og forebygge revner som gør det muligt bakterier til at invadere dit ben , der forårsager infektionen . Det vil også bidrage til at afhjælpe potentielle hudirritation fra at benytte lag af forbindinger .
3 .
Påfør en rørformet glatstrik at beskytte din hud . Afhængigt af din individuelle tilstand , kan du ( eller måske ikke ) også bruge fleksible gaze over Stockinettes .

4 .
Brug tynde skum-lignende stof , at din terapeut har givet dig. Wrap et lag af polstring omkring dine ben . Dette vil hjælpe til at distribuere kompression jævnt .
5 .
Påfør Lymphedema bandager , som også er kendt som short- stretch bandager . Anvende mere pres på din fod , gradvist faldende presset , når du flytter opad . Det snævrere bandager kan gå rundt din fod med den øvrige bandager spiralformede dine ben . Det nøjagtige antal bandager nødvendige vil i høj grad afhænge af længden og størrelsen af dine ben samt mængden af kompression , som du har brug for .

gode råd og advarsler • Andre potentielle behandlinger har alle til formål at tilskynde lymfeknuder væsker til at flyde ud af de ramte ben og har lys udøvelsen af de berørte ben , massage , pneumatisk kompression ( en særlig ærmet , som forbindes til en pumpe at lægge pres på de berørte ben ) og komprimering beklædningsgenstande . Nogle af de behandlinger kan kombineres for CDT ( komplet dekongestant terapi ) .
 • Svær Lymphedema kan kræve kirurgisk fjernelse af overskydende ben væv til at reducere hævelser.
 • Undgå at bære strømper at snøre dine ben og undgå lange perioder med stående . Hvis du skal være på dine fødder til arbejde , kan din læge anbefale iført kompressionsstrømper .
 • Brug ikke ACE bandager som Lymphedema wraps . Lymphedema bandager har begrænset strækker kapaciteten og tilbyde ordentlig hud pres for medvirken strømmen af lymfeknuder væske . Disse særlige bandager også forhindre forsnævringen der kan opstå med ACE bandager .
 • Kontakt straks lægen , hvis du ser en udslæt , rødme eller har nogen tegn på infektion i de ramte ben . Må ikke anvendes komprimering eller bandagering .
 • Denne artikel er ikke træde i stedet for lægens vejledning eller undervisning ved en erfaren terapeut. Individualiseret undervisning og tilsyn er afgørende for at lære ordentligt teknik .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------