Position: sygdoms > influenza >

Spillerne anonyme oplysninger

   Gamblers Anonymous er en international organisation, der startede i 1957 i Los Angeles , Californien . Siden da har medlemskab og møder vokset til at omfatte mennesker over hele verden . Det har hjulpet tusindvis af mennesker vende tilbage til normal , produktivt liv uden gambling

Hvad er ludomani ?


ludomani er en sygdom . Det er normalt forløber i sværhedsgrad og karakter . Der er ingen kur , men ludomaner kan leve lykkelige , produktive liv med den rette behandling .

Hvordan kan du fortælle , hvis du lider af ludomani ?


Hvis gambling langsomt er ved at overtage dit liv , eller som påvirker din daglige rutine , er du begyndt at lide af ludomani . Gambling kan medføre økonomiske vanskeligheder og kan forbruge dine tanker , selv når du ikke er gambling . Hvis du ignorerer familie for at gamble , kan du have en ludomani problem .

Hvad er Anonyme Gamblere ?


Gamblers Anonymous er en nonprofit organisation, der hjælper behandle ludomaner . Der er ingen omkostninger til at deltage , og gruppen er støttet fuldt ud af donationer fra medlemmer . Medlemmer afslutte en 12- trins program til at stoppe ludomani .

Hvordan du tilmelder dig Gamblers Anonymous ?

Besøg den internationale hjemmeside på http://www. gamblersanonymous. org at finde et møde gruppe i nærheden af dig . Viser op på et møde er det første skridt til at styre din ludomani . Der er ingen krav , og det er helt anonymt , dine venner og familie vil ikke vide, at du søger behandling .

Hvad er de 12 trin program ?

Den 12-trins Gamblers Anonymous program er en rejse for inddrivelse og accept . Det første skridt er at indrømme at du har en ludomani problem , og programmet bygger derfra . Det har været brugt til at behandle ludomaner siden 1957 og har tusindvis af 12- trins program " kandidater " , der tror det virker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------