Position: sygdoms > influenza >

naturlægemidler og øjendråber til grøn stær

   Glaukom er den næst- hyppigste årsag til blindhed , selv om de skader , der er påført den optiske nerve er ofte ikke mærkbar , indtil sygdommen har nået et fremskredent stadium. Den forringelse af synsnerven skyldes unormalt højt tryk i øjet . Tidlig diagnose og behandling kan minimere skaden . Derfor er det vigtigt, at din øjenlæge ofte måler din intraokulære tryk i øjet . Glaukom kan ikke helbredes . Men med den rette pleje , kan synstab være forsinket eller forhindret .

øjendråber


Behandling for glaukom begynder ofte med mindst én recept af medicineret øjendråber . Hvis du får to eller flere forskellige typer af øjendråber , være sikker på at spørge din læge , hvor længe man skal vente mellem programmer . Der er seks forskellige typer af øjendråber , som kan gives til patienter , der lider af grøn stær :

1 . Beta -blokkere reducerer produktionen af kammervæske ( væske ) i øjet . De er taget en til to gange om dagen . Nogle beta-blokker øjendråber omfatter Timoptol , Nyogel , Teoptic og Betoptic .

2 . Alfa- agonister også reducere produktionen af væske i øjet . De er som regel ordineret til at bruge to til tre gange om dagen . Alphagan og Iopidine er de to mest almindelige typer af alfa-agonist øjendråber .

3 . Prostaglandin-lignende stoffer . Disse dråber øge udstrømningen af væske fra øjet . De er som regel tages en gang om dagen , oftest om natten , før sengetid . De tre mest almindelige prostaglandin øjendråber omfatter Xalatan , Lumigan og Travatan .

4 . Carboanhydrasehæmmere , som normalt går under navnene AZOPT eller TRUSOPT , falder produktionen af væske i øjet og er ofte ordineret for at bruge to til tre gange om dagen .

5 . Cholinerge agonister går under navnet Pilocarpine og dråber skal bruges tre til fire gange om dagen . Det øger udstrømningen af væske fra øjet .

6 . Kombinationer er øjendråber på markedet, som kombinerer egenskaber af to eller flere dråber i en flaske . De omfatter Xalacom og Cosopt .

Naturmedicin og alternativ medicin


Adskillige naturmedicin er blevet markedsført som behandling for grøn stær , men ingen har vist sig fuldstændig effektiv . Flere undersøgelser har vist, at ginkgo biloba kan tilbyde nogle fordele for patienter med glaukom , da det øger blodtilførslen til øjet uden at øge det intraokulære tryk , blodtryk eller puls . Ekstraktet af blåbær , den europæiske blåbær er også ofte nævnt som en urte behandling for glaukom . Det siges at øge nattesyn og reducere blænding restitutionstid . Til dato er der ingen videnskabelige data , der tyder på det er værdifuldt i vejen for eller hæmmer virkningen af glaukom . Endelig har nogle undersøgelser tydet marihuana som en effektiv , alternativ behandling for glaukom . Selv om det har vist sig at reducere den interne tryk i øjet , er konstant inhalation nødvendigt ( op til hver tredje time ) . Den udvidede oral brug eller inhalation af marihuana kan også generere betydelige bivirkninger , som kan kræve behandling i deres egen ret . Altid konsultere en læge eller sygeplejerske, før den træffer urte eller alternative behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------