Position: sygdoms > influenza >

magnet terapi til tennis albue

   Magnetisk terapi har eksisteret siden det tidspunkt, hvor de gamle grækere og romere , og er et populært valg til behandling af tennisalbue . Tennisalbue er en tilstand, hvor små tårer forekomme i sener , der forbinder underarmsmuskulatur til ydersiden af albuen ( lateral epicondyle ) , der forårsager betændelse og smerte . Overforbrug er en væsentlig årsag til tennisalbue . Denne betingelse er ikke kun påvirke tennis spillere. Det kan også påvirke golfspillere , gartnere og selv bank stemmetællere

Magnetisk Armbånd

Iført smykker designet med magneter er en måde at behandle tennisalbue . Det menes, at magneter kan hjælpe kroppen frigive endorfiner , en naturlig smertestillende i kroppen , og også bidrage til at øge antallet af cirkulation , blodgennemstrømningen og ilt til det betændte område . Iført en magnetisk armbånd på daglig basis kan bidrage til at fremskynde helingsprocessen . Virkningerne af magnetisk terapi svarer direkte til den tid du bruger det . Jo længere du bærer den magnetiske armbånd , jo flere fordele , du vil bemærke . Den gennemsnitlige omkostning for en god magnetisk armbånd er $ 30 til $ 70 .

Magnetisk Elbow Bands og seler

En anden mulighed for at behandle tennisalbue er til at bære albue bands og seler , der er lavet med magneter . Konceptet er det samme som med den magnetiske smykker , bidrager til at øge blodgennemstrømningen og ilt og cirkulation til den betændte område . Den magnetiske albuebind simpelthen ombrydes omkring underarmen , lige under albuen , mens den fulde magnetiske tandbøjle er en wrap eller ærme , der kan skydes over albuen yder støtte til hele albue , over og under . Iført enten produkt på en daglig basis vil give bedre resultater . Den gennemsnitlige omkostning for en god magnetisk albuebind er $ 28 til $ 54 . Den gennemsnitlige pris for en god magnetisk albue bandage er $ 34 til $ 69 .

Forsigtig

Hvis du er gravid , har pacemaker eller har en implanteret insulinpumpe eller andre elektro- medicinsk udstyr , bør du konsultere din læge før ved hjælp af enhver form for magnetisk behandling . Du bør ikke bruge en varmepude eller elektrisk tæppe , mens du bruger magnetiske produkter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------