Position: sygdoms > influenza >

komplet hårtab sygdom

   Alopeci er sygdommen oftest forbundet med komplet hårtab . Det er en autoimmun sygdom i huden , hvor håret er helt tabt over hele kroppen

Udbredelse

Der er i øjeblikket en anslået 14 millioner mennesker i USA ramt af alopeci . Der er ingen fælles mønster af hændelser , som det synes næsten alle er på samme risikoniveau, til at optage sygdommen .

Symptomer

Alopecia symptomer er en meget hurtig indsættende virkning og det væsentlige indebærer en dramatisk stigning i hårtab som ofte ophobes på hovedpuden og under bruseren .

Årsager

Alopeci er en autoimmun sygdom, der forårsager din krop til at misidentify dit hår follikler som ubudne gæster , som det derefter angreb .

Varierende Grader

Der er varierende grader af alopeci med de mindst alvorlige form, som giver en skaldet plet i toppen af hovedbunden og den mest alvorlige form resulterer i fuldstændig tab af hår i hele kroppen .

Behandling

Der er i øjeblikket ingen kendt behandlingsforløb for at stoppe eller forhindre hårtab . Mens sygdommen ikke er livstruende , kan det føre til en række gennemgribende selvværd problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------