Position: sygdoms > influenza >

hyppigste årsager til kroniske lændesmerter

   Kroniske lændesmerter er det, der er vedholdende , sporadiske eller gradvis forværring , med en varighed på tre måneder eller længere . Akutte smerter har generelt en endelig årsag , men kroniske lændesmerter undertiden kræver nogle detektivarbejde at finde ud af hvor det kommer fra

Vægt

Vægt bidrager til en lavere rygsmerter ved at placere stress og pres på ledbånd , sener , muskler og på den diskus selv .

Strain

Stamme af det bløde væv fibre-muskler , sener og ledbånd-er en almindelig årsag til lændesmerter . Afhængigt af alvorligheden af den skade , kan denne type stamme årsagen ikke kun smerte , men også svaghed i de berørte og de nærliggende områder .

Nerve Irritation

Compression eller irritation af nerver , såsom iskiasnerven , kan skabe betingelser for smerte , der kan udstråle fra lænden ned i benene .

Degeneration

Disc degeneration er en almindelig årsag til kroniske lændesmerter . Alder og " slitage " kan forårsage spinal ryghvirvler til at bryde ned over tid . Disc degeneration kan normalt påvises i x-stråler eller MR diagnostik .

Spinal Forkert

Forkert placering af spinal ryghvirvler er en anden almindelig årsag til kroniske lændesmerter . Muskler er knyttet til rygsøjlen , der er for stramme , kan trække ryghvirvler ude af trit og forårsage mild til svær smerte .

Betændelse

Inflammatoriske lidelser som gigt kan forårsage lændesmerter og stivhed , som ofte forværrer om morgenen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------